Ann Hilde Bolstad - Ann Hilde Bolstad

Ann Hilde Bolstad

Bosted: Ski
Jeg liker at barna ler når de leser bøkene mine. Jeg liker at de sitter foroverlent og nesten ikke kan vente med å få vite slutten. Og så synes jeg det er utrolig gøy når de roper ÆÆÆÆÆÆÆSJ! Men det...

Jeg liker at barna ler når de leser bøkene mine. Jeg liker at de sitter foroverlent og nesten ikke kan vente med å få vite slutten. Og så synes jeg det er utrolig gøy når de roper ÆÆÆÆÆÆÆSJ!

Men det er ikke bare det jeg liker. Det er nemlig GULL hvis de også blir bittelitt klokere. 

​Derfor kan du som forelder være trygg på at mine barnebøker er skrevet både med hjertet og hodet. I tillegg til å skrive en god historie, gjør jeg nemlig mitt ytterste for at barnet også skal få viktig kunnskap eller fine verdier med seg på veien.

Jeg er fulltidsforfatter, og jeg har flere bokprosjekter gående. Akkurat nå skriver jeg på en bok som heter Bortskjemt drittunge. Dette er en bok med litt hverdagsdrama for 10 -13 åringer. I tillegg jobber jeg med et skolebokprosjekt for mellomtrinnet, i samarbeid med Fagbokforlaget.

Fra før har jeg skrevet 13 barnebøker. Den siste, og kanskje aller viktigste, heter Mannen med den grønne bilen. Den kom ut høsten 2017, og passer best for 4-8 åringer. Der er budskapet klinkende klart; Aldri bli med fremmede!

Min formelle utdanning er:
Faglitterær forfatterutdanning fra Norsk barnebokinstitutt
Bachelor innenfor informasjon og samfunnskontakt fra BI/NMH
Pedagog fra Høyskolen i Oslo/Akershus

Følg Ann Hilde Bolstad i sosiale medier!

Utgivelser

Mannen med den grønne bilen (2017)

Snakker du med barnet ditt om at ikke alle voksne har ærlige hensikter? At poden aldri må bli med fremmede, uansett om den voksne lokker med godteri, spill eller nyfødte kattunger? ​Noen foreldre synes det...
Sjanger: Barnebøker Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Oppdrag: bortskjemt drittunge

Dette er hverdagsdrama for 10-13 åringer. Nøkkelordene her er fattigdom, vennskap, utestenging og kampen om å overleve 7. klasse.

Sjanger: Barnebøker