Ann Hilde Bolstad

Bosted: Ski
Målet er å skrive bøker som løfter barn og unge. Jeg vil at de skal være trygge og stolte! ​ Derfor har jeg viet hele mitt forfatterskap til å skrive bøker som gir noe mer enn "bare" gode historier. Jeg...

Målet er å skrive bøker som løfter barn og unge.
Jeg vil at de skal være trygge og stolte! ​

Derfor har jeg viet hele mitt forfatterskap til å skrive bøker som gir noe mer enn “bare” gode historier.

Jeg samarbeider med Aschehoug og Fagbokforlaget.
Og så har jeg noen små bokskatter som jeg velger å gi ut som indieforfatter.

Du er velkommen til å sjekke ut mine bøker 🙂

Min formelle utdanning er:
Faglitterær forfatterutdanning fra Norsk barnebokinstitutt
Bachelor innenfor informasjon og samfunnskontakt fra BI/NMH
Pedagog fra Høyskolen i Oslo/Akershus

Følg Ann Hilde Bolstad i sosiale medier!

Utgivelser

Mannen med den grønne bilen (2017)

Snakker du med barnet ditt om at ikke alle voksne har ærlige hensikter? At poden aldri må bli med fremmede, uansett om den voksne lokker med godteri, spill eller nyfødte kattunger? ​Noen foreldre synes det...
Sjanger: Barnebøker Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Oppdrag: bortskjemt drittunge

Dette er hverdagsdrama for 10-13 åringer. Nøkkelordene her er fattigdom, vennskap, utestenging og kampen om å overleve 7. klasse.

Sjanger: Barnebøker