Anne Brit Solheim

Fødested: Oslo | Bosted: Jessheim

Jeg leder Anne’s Call To Action AS (ACTA). Selskapet utvikler og leverer online kurs, online coaching samt e-bøker. ACTA driver internasjonale prosjekter og har eget forlag.

Følg Anne Brit Solheim i sosiale medier!

Utgivelser

Jeg elsker deg (2020)

Jeg elsker deg handler om en intelligent, følsom, ung manns vei både inn og ut av et fundamentalistisk og ekstremistisk miljø. En tilsynelatende vanlig etnisk norsk gutt, i en tilsynelatende vanlig familie, bryter med alt...
Sjanger: Romaner Språk: Norsk bokmål Type: E-bok

Bøker under arbeid

Gjøre det umulige – mulig

Dette handler om hvordan oppnå superhelse både fysisk og psykisk, eller realisere andre drømmer, via "minste motstands vei", under forutsetninger som kan være mere enn dårlige. Under svært spesielle omstendigheter, fra et ekstremt dårlig utgangspunkt,...

Dette handler om hvordan oppnå superhelse både fysisk og psykisk, eller realisere andre drømmer, via “minste motstands vei”, under forutsetninger som kan være mere enn dårlige.

Under svært spesielle omstendigheter, fra et ekstremt dårlig utgangspunkt, da jeg – Anne – var døden nær og oppgitt av helsevesenet, og ingen såkalte komplementære terapier virket, oppdaget jeg at det er mulig å bli frisk ved egen hjelp, reversere aldringsprosesser og oppnå drømmer ved hjelp av tanker og emosjoner brukt på en spesiell måte.

Denne fremgangsmåten holdt jeg hemmelig i mange år, men ble inspirert til å dele den. Dette førte til en helt spesiell utvikling, som igjen ledet til at jeg laget en metode og blant annet en e-bok, som kalles GJØRE DET UMULIGE – MULIG.

Min påstand er – etter decennier med erfaring i forhold til dette: Helse- og aldersutfordringer, eller begge deler samtidig, kan ha liten betydning når det gjelder å bli supervital, bortsett fra at de fleste tror det motsatte.

Den største utfordringen i dette arbeidet er uvitenhet og TRO, og begge deler kan være tungt å rokke ved. Allikevel tenkte jeg: Det kan være et forsøk verd. For tro er, tross alt, bare tanker du har tenkt mange nok ganger til det har satt fysiske spor i hjernen, bokstavelig talt, som holder deg i sjakk i ditt trossystem.

Det er svært gode grunner til å hevde: Dette kan du endre, for kan jeg, kan du, kan alle. Og for min del har det blant annet betydd å bli supervitale. Det ble jeg – til og med – selv om døden pustet meg i nakken … og uten peset med døden er det enklere. Jo mindre frykt, desto bedre.

GJØRE DET UMULIGE – MULIG presenterer en utradisjonell synsvinkel på det mentale og emosjonelle feltet – og noen relevante handlinger relatert denne vinklingen, som har gitt meg livgivende erfaringer, som er testet ut i årevis. Og det tilkommer stadig nye. Dette har jeg nå systematisert.

GJØRE DET UMULIGE – MULIG er å betrakte som en utradisjonell, enkel prosjektmetode med tilhørende gratis “verktøy”, som du kan bruke for å justere deg selv både mentalt og fysisk, for å realisere drømmer du har. Men her i e-boken fokuseres helse spesielt, som eksempel på ett enkelt prosjekt. I online kurset, som jeg også har laget, får du innsyn i andre hvor dette også har vært i bruk, til og med i tunge, tekniske – basert på informatikk, matematikk og algoritmer “herifra til månen”.

Det grunnleggende i metoden er et innsiktsfundament med fire ulike, jevnbyrdige mentale komponenter og fjorten mentale teknikker. Via forståelsen du tilegner deg i forhold til dette grunnlaget, både kunnskapen og ferdighetene der du bruker tanker og emosjoner aktivt og bevisst, på en spesiell måte i ditt hverdagsliv, vil du kunne oppnå det du definerer som intensjon. Og kanskje den innebærer at også du vil gjenskape og opprettholde god helse.

Når det gjelder den psykiske delen av helsen, lærer du å bryte opp i og endre mønstre, som du kan ha tilegnet deg, som følge av hendelser som har preget deg hardt. Kanskje du til og med har angst, eller depresjon, eller fobier. Kanskje du også har blitt avhengig av ett eller annet substitutt – for å takle dagliglivet, som følge av dette – eller visa versa.

Dette kan du faktisk gjøre noe med selv – om du vet hvordan. Det bør i tillegg nevnes – her og nå – at dette er fristilt religiøse og politiske retninger.

Det er kanskje unødvendig å si det, men gjør det likevel: Vi lever i en tid hvor det finnes piller – eller andre remedier – for omtrent alt mellom himmel og jord. Er det virkningsløst finnes det også andre muligheter, innenfor tradisjonell tankegang. Så hvorfor bryr jeg meg egentlig med å formidle min kunnskap om det som kalles GJØRE DET UMULIGE – MULIG, når jeg møter motstand i folks tro, dette både er utradisjonelt, lite kjent og uten drivkraft fra etablerte “systemer”? I tillegg er det gratis å gjøre dette, når metoden er innøvd – til og med enkelt og vitenskapelig fundert.

Ja, se det er et stort spørsmål 😊

Se mindre
Sjanger: Kropp, sjel og sinn