Anne Brit Solheim

Fødested: Oslo | Bosted: Jessheim

Jeg leder Anne’s Call To Action AS. Selskapet utvikler og leverer online kurs, coaching samt ebøker. Bedriften har også eget forlag.

Se mer informasjon om selskapet her: https://www.facebook.com/pg/annesctaas/about/

Følg Anne Brit Solheim i sosiale medier!

Bøker under arbeid

Jeg elsker deg

Dette er en fiktiv fortelling om en intelligent, følsom, ung manns vei både inn og ut av et ekstremistisk, religiøst miljø.En tilsynelatende vanlig etnisk norsk gutt, i en tilsynelatende vanlig familie, bryter med alt og...

Dette er en fiktiv fortelling om en intelligent, følsom, ung manns vei både inn og ut av et ekstremistisk, religiøst miljø.En tilsynelatende vanlig etnisk norsk gutt, i en tilsynelatende vanlig familie, bryter med alt og blir religiøs fundamentalist. I årevis lever og virker han, skjult for familien, sammen med likesinnede, som definerer seg som hevet over loven, i forkant av historien, alltid beredt til å ofre seg … for sin selvkronede leder og hans teorier. Så skjer det fatale terrorangrepet på Twin Tower Buildings i New York. Fanatisme og ekstremisme er involvert. Hans store forbilde, den selvkronede, selverklærte guddommelighet, er med i spillet.

Se mindre
Sjanger: Romaner