Anne Grethe Tønder Smith

Fødested: Drammen | Bosted: Oslo
Nettopp kommet med første bok " Bølger i sand, min afrikanske reise. Fakta og fiksjon om mitt møte med mennesker, natur og dyreliv i Tanzania, Øst- Afrika. At jeg trengte tid for å skjønne det som er anderledes. Ellers :...

Nettopp kommet med første bok ” Bølger i sand, min afrikanske reise.
Fakta og fiksjon om mitt møte med mennesker, natur og dyreliv i Tanzania, Øst- Afrika. At jeg trengte tid for å skjønne det som er anderledes.
Ellers : gift og mor til fire.

Følg Anne Grethe Tønder Smith i sosiale medier!

Utgivelser

Bølger i sand (2018)

Anne Grethe T. Smith har sammen med sin familie gjennom snart 30 år besøkt og i lengre perioder bodd i Tanzania i Øst-Afrika. Mange blir berørt av et møte med det afrikanske kontinent, men ikke...
Sjanger: Sakprosa Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Noveller i svart og hvitt

I novelleform fortelles en historie, nærmere bestemt min fars historie. Jeg lar den begynne en dag i august 1938.Boken ble påbegynt 9 april i år og beskriver blandt annet krigsutbruddet sett og opplevd av flere...

I novelleform fortelles en historie, nærmere bestemt min fars historie. Jeg lar den begynne en dag i august 1938.Boken ble påbegynt 9 april i år og beskriver blandt annet krigsutbruddet sett og opplevd av flere i familien. Hans lillebror som var 10 år, hans tante og hans mor og tilsist hans kjæreste som også ble min mor.
Lydbåndopptak fra hjemmefrontmuseet og dagboknotater er basis i fortellingen. Min egen kjennskap og opplevelse av min far kommer frem som mer lyriske og fiktive innslag.

Se mindre
Sjanger: Sakprosa