Anne-Marie Gilbu

Fødested: Sandefjord | Bosted: Arendal
Jeg er mor til 6 voksne barn , 4 av dem med autisme diagnose . I boken min KONTRAKTEN en mors opplevelser og betraktninger , tett på autismens uforutsigbarheter, inviterer jeg leserne tett innpå livet mitt. Leserne følger den røde...

Jeg er mor til 6 voksne barn , 4 av dem med autisme diagnose . I boken min KONTRAKTEN en mors opplevelser og betraktninger , tett på autismens uforutsigbarheter, inviterer jeg leserne tett innpå livet mitt. Leserne følger den røde tråden gjennom livet , fra barndommen min og helt frem til siste kapittel hvor jeg metaforisk beskriver meg selv som gammel og merket av livets vandring gjennom svært ulendt terreng. Avslutningsvis blir leserne tatt med innenfor “målstreken”, døden.

Følg Anne-Marie Gilbu i sosiale medier!

Utgivelser

KONTRAKTEN (2017)

Hvordan opplever mor å få det ene barnet etter det andre med autisme? Hvordan er hverdagene med så store utfordringer? Hvordan oppleves hjelpeapparatet? Hvordan taklet mor merbelastninger ? Hvordan har søsken til søsken det? Leserne...
Sjanger: Kropp, sjel og sinn Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok