Annie Manshaus Lingjerde

Fødested: Oslo | Bosted: Østerås
Jeg har inspirert mange mennesker til bedre helse og fysisk form gjennom mine treningskonsepter ute i naturen og inne til musikk. Jeg er fysioterapeut og tidligere alpinist på landslaget og er daglig leder i AnnieOne siden oppstart i 1999. Nylig...

Jeg har inspirert mange mennesker til bedre helse og fysisk form gjennom mine treningskonsepter ute i naturen og inne til musikk. Jeg er fysioterapeut og tidligere alpinist på landslaget og er daglig leder i AnnieOne siden oppstart i 1999. Nylig ga jeg ut “Styrke i livet – en annerledes treningsbok” som gir en helhetlig tilnærming til hvordan du kan bedre din helse og yteevne gjennom ulike aldre og livsfaser.

Følg Annie Manshaus Lingjerde i sosiale medier!

Utgivelser

Styrke i livet - en annerledes treningsbok (2018)

Boken inspirerer deg til å trene og være fysisk aktiv. Om du trener for bedre prestasjon eller helse – om du er ung eller gammel, om du er godt trent, eller har begrensninger. Du vil...
Sjanger: Kropp, sjel og sinn Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok