Anniken Steinarsdottir Solheim

Fødested: Tromsø | Bosted: Tromsø

Jeg er en ung kvinne fra Tromsø som liker å både lese og skrive. Jeg har gitt ut Sjelemakeren på eget forlag våren 2019. Oppfølgeren kommer i 2020.

Følg Anniken Steinarsdottir Solheim i sosiale medier!

Utgivelser

Sjelemakeren (2019)

Jeg er et menneske. Jeg er fra Kristiansand. Navnet mitt er ikke Cibus. Etter en krangel med foreldrene drar Noah til den avdøde morfarens hus for å samle seg og puste ut i fred, men...
Sjanger: Sci-fi og fantasy Språk: Norsk bokmål Type: E-bok

Bøker under arbeid

Sindmakteren (Sjelemakeren #2)

Omslagsbilde kommer.

Historien om Noah og Casper fortsetter i andre og avsluttende del av denne serien.

Sjanger: Sci-fi og fantasy

Sjelemakeren

Etter en krangel med foreldrene, drar Noah til den avdøde morfarens hus for å samle seg og puste ut i fred, men der skjer noe dramatisk. På forunderlig vis havner han i Elessos, et land...

Etter en krangel med foreldrene, drar Noah til den avdøde morfarens hus for å samle seg og puste ut i fred, men der skjer noe dramatisk. På forunderlig vis havner han i Elessos, et land hvor mennesker ikke finnes. Her blir han tatt til fange av et underlig følge, og minnene hans stjeles sakte, men sikkert.

Noah forsøker å områ seg og overleve i denne merkelige verdenen, en verden som tærer på ham, men også en verden hvor det finnes kjærlighet. Men er det mulig å finne tilhørighet blant det ukjente om han mister seg selv? En ting er sikkert. Han må rømme fra følget, selv om det kan koste ham livet.

Se mindre
Sjanger: Sci-fi og fantasy