Anniken Steinarsdottir Solheim

Fødested: Tromsø | Bosted: Tromsø
Jeg er en ung kvinne fra Tromsø. Min første bok, Sjelemakeren, blir utgitt på eget forlag våren 2019. Oppfølgeren kommer til høsten samme år. Jeg skriver fordi det er det jeg liker aller best å gjøre, og uten ordene føles...

Jeg er en ung kvinne fra Tromsø. Min første bok, Sjelemakeren, blir utgitt på eget forlag våren 2019. Oppfølgeren kommer til høsten samme år. Jeg skriver fordi det er det jeg liker aller best å gjøre, og uten ordene føles tilværelsen så mye tommere.
Når jeg ikke skriver, vier jeg mye av fritiden til min pelskledde samboer på fire ben, dvergschnauzeren Gypsy Danger. Jeg er veldig glad i musikk og sang, film og tv-serier, mummikopper, turer i skog og mark, brus, enhjørninger og bøker.

Følg Anniken Steinarsdottir Solheim i sosiale medier!

Utgivelser

Sjelemakeren (2019)

Jeg er et menneske. Jeg er fra Kristiansand. Navnet mitt er ikke Cibus. Etter en krangel med foreldrene drar Noah til den avdøde morfarens hus for å samle seg og puste ut i fred, men...
Sjanger: Sci-fi og fantasy Språk: Norsk bokmål Type: E-bok

Bøker under arbeid

Sindmakteren (Sjelemakeren #2)

Omslagsbilde kommer.

Historien om Noah og Casper fortsetter i andre og avsluttende del av denne serien.

Sjanger: Sci-fi og fantasy

Sjelemakeren

Etter en krangel med foreldrene, drar Noah til den avdøde morfarens hus for å samle seg og puste ut i fred, men der skjer noe dramatisk. På forunderlig vis havner han i Elessos, et land...

Etter en krangel med foreldrene, drar Noah til den avdøde morfarens hus for å samle seg og puste ut i fred, men der skjer noe dramatisk. På forunderlig vis havner han i Elessos, et land hvor mennesker ikke finnes. Her blir han tatt til fange av et underlig følge, og minnene hans stjeles sakte, men sikkert.

Noah forsøker å områ seg og overleve i denne merkelige verdenen, en verden som tærer på ham, men også en verden hvor det finnes kjærlighet. Men er det mulig å finne tilhørighet blant det ukjente om han mister seg selv? En ting er sikkert. Han må rømme fra følget, selv om det kan koste ham livet.

Se mindre
Sjanger: Sci-fi og fantasy