Arne Opsal Hop

Fødested: ORKDAL | Bosted: KRISTIANSUND
Forfatter og musiker på 50 år, opprinnelig Trønder men bor i Kristiansund. Jeg har vært musikker i hele mitt liv og de siste 20 årene har jeg livnært meg fulltid som Trubadur Mister Gee. Livet som musiker har lært meg...

Forfatter og musiker på 50 år, opprinnelig Trønder men bor i Kristiansund. Jeg har vært musikker i hele mitt liv og de siste 20 årene har jeg livnært meg fulltid som Trubadur Mister Gee. Livet som musiker har lært meg mangt om mye, om livet, døden, mennesker, skjebner, håp og drømmer.

Jeg har alltid vært åpen for det spirituelle og har selv mange erfaringer med dette på mange måter. Jeg har alltid vist at mitt livs formål er å glede og å hjelpe andre der det er behov.

Desember 2014 ble derfor oppstarten på boken “Kilden” som på ingen måte var planlagt, men som kom til meg som beskjeder fra en annen dimensjon. Det som manet meg til å skrive, beskriver jeg som “Den stille stemmen” og denne gjorde det helt klart for meg at boken var en beskjed til hele menneskeheten.

Mine spirituelle erfaringer strekker seg helt fra barndommen og opp gjennom hele livet og har i dag resultert i boken “Kilden”.
Jeg har alltid følt meg på mitt beste når jeg har fått muligheten til å hjelpe andre mennesker, og dette har alltid gitt meg den største gleden i livet.

Gjennom min bok får jeg nå muligheten til å nå ut til flere som er på søken etter hjelp og svar på livets gåter og de største spørsmålene mennesket bærer på som også inkluderer døden og hva som skjer etter denne.

Jeg holder også foredrag om bokens innhold med mere og jeg jobber som personlig coach for mennesker som trenger hjelp i vanskelige perioder og livssituasjoner.

Boken er allerede oversatt til engelsk og vil bli trykt opp innen kort tid.

Følg Arne Opsal Hop i sosiale medier!

Utgivelser

Kilden (2018)

Kilden” er en veiledningsbok og lærebok i livets gåter, utfordringer og spørsmål. Den omhandler alle mennesker uansett kjønn, alder og etniske opprinnelse. Den gir oss svar på hvordan man kan takle hverdagen og hvordan man...
Sjanger: Kropp, sjel og sinn Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok