Bo-Nicolai Gjerpen Hansen

Fødested: Tønsberg
Jeg ble født i Tønsberg, men er oppvokst i Vesterålen, Nordland. Jeg har bachelorgrad i historie, mastergrad i religion, etikk og samfunn. Foruten science fiction-romanen "Jernmeditasjonen", publisert som e-bok, har jeg gitt ut romanen "Gintaras" på Publica forlag. Fremfor noe...

Jeg ble født i Tønsberg, men er oppvokst i Vesterålen, Nordland. Jeg har bachelorgrad i historie, mastergrad i religion, etikk og samfunn. Foruten science fiction-romanen “Jernmeditasjonen”, publisert som e-bok, har jeg gitt ut romanen “Gintaras” på Publica forlag.

Fremfor noe er jeg opptatt av dyrs rettigheter, noe som gjenspeiles i romanen “Jernmeditasjonen”. I min masteroppgave, “The Ethical Egoist Case for Dietary Veganism, or the Individual Animal and His Will to Live”, tilgjengelig på nett, argumenterer jeg for et vegansk kosthold fra en såkalt etisk egoistisk synsvinkel.

Følg Bo-Nicolai Gjerpen Hansen i sosiale medier!

Utgivelser

Jernmeditasjonen (2017)

“Jeg vet ikke hvor jeg kommer fra. Det vet ikke du heller, men jeg vet det enda dårligere enn deg. Jeg burde kanskje krøpet for deg, du som vet litt mer. Sett opp på deg...
Sjanger: Sci-fi og fantasy Språk: Norsk bokmål Type: E-bok