Kjøp bøker i bokhandelen

Bange Anelser

kr 99,00

Boktype:
Kategori:
ISBN:
9781974000968
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Smogforlaget
Utgitt:

Beskrivelse av boka

En tur i parken leder til nye perspektiver og gryende mistanker for konsulenten Tordivel Grimm, og de bange anelsene bekreftes når han finner notatene gjemt i skrivebordet til professor Hevring Taftø. Tordivels forunderlige reise starter skiftende med bruddstykker av små historier, som alle er viktige brikker i det som skal komme. Men hva har egentlig jenta som sitter og gråter foran et bål i skogen å fortelle? Og kommer lyden av damplokomotivet, som radioamatøren Weyer Malt hører oppe blant stjernene et sted, fra det samme toget som herremannen Gil stiger ombord på under mystiske omstendigheter? Og hvorfor er munken som sitter og skriver i den flytende byen i 1493 så viktig?

Bange anelser er første del av fabelserien Hypnodebetopia og 110 langleste sider med mye å grunne over, det er litt abstrakt, eller som en leser sier:

«Bange Anelser har noe kafkaesque over seg, nesten som å lese en hittil ukjent form for poesi.»

Ytterligere beskrivelser er fåfengt, all den tid Jon Smog foretrekker at leseren gjør seg sin egen oppfatning av hva dette er, omtrent slik protagonisten måtte lære de nye perspektivene å kjenne. Smogforlaget lover en annerledes leseopplevelse.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bange Anelser”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *