Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Blondehuset

kr 149,00

Boktype:
Kategori:
ISBN:
9788269074970
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Silke/Fly Fly Forlag
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Blondehuset gir styrke og mot til å forandre livet!

I nesten 100 år har Blondehuset vernet om sine beboere. Det er kunstneren Mina som eier huset. 87 år gamle Mina ble født på soverommet i andre etasje. Det er i Blondehuset hun har vokst opp, arbeidet som kunstner og nesten gått til grunne da hun ble enke. Siden har hun latt trengende bo i Blondehuset. Hun vet hvordan det er å komme skjevt ut i livet og trenge et sted trekke seg tilbake til.

Det er en brokete forsamling. Forsiktige Johan er litt allergisk mot livets motganger, Lillian skjuler en historie som hun skammer seg over, og Egorbert rømte hjemmefra da han fant sin kone naken sammen med pianostemmeren oppå på pianoet. Og så er det Anna, som endelig finner kjærligheten – på kroa og på prekestolen!

I Blondehusets trygge favn samler de krefter og mot til igjen å møte hverdagen. Og hvilket liv det blir!

SAGT OM BLONDEHUSET:

«En herlig bok om vennskap, kjærlighet og medmennesker. Jeg lo høyt underveis, gråt litt og følte med denne herlige blandingen av mennesker og historiene deres.»
– Bente Kath. Hvalshagen, Boklageret Strømmen Storsenter

«En varm og morsom historie om skakkjørte liv, vennskapets kraft og om at det aldri er for sent å gjøre forandringer i livet.»
– Linn Steier, Norli Hvaltorvet

«Vidunderlig!!!» – Liv Gade, bokinspirator

«Blondehuset er et fyrverkeri av en debutroman … forfatteren lar humor og alvor gå hånd i hånd.» ꔘ – Mette Vaag, Trønder-Avisa

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Blondehuset”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *