Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Et kaputt Helvete

kr 147

Boktype:
Format:
E-bok, Kindle
Kategori:
ISBN:
ISBN 978-82-303-3790-5
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Nihilrex
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Dette er en skakkjørt bok om et skakkjørt politisk partis groteske eksistens og undergravende virkning. Forfallspartiets (Ffp) verdigrunnlag skremmer selv Satan i denne boka, og truer med å stanse Helvete som evig straffeanstalt.
Boka er spekket med politisk vold, endel sex ( ikke voldsomt mye), kjefting, bannskap og ren løgn (veldig mye). Den har også endel svært fornærmende karakteristikker.
Dessverre er det flere drap og dødsfall i denne boka. Forfatteren beklager at dette i stor grad har rammet Forfallspartiets representanter. Moralsk sett er dette forkastelig, men Ffp er heller ikke uten skyld i den uheldige utviklingen gjennom boken.
Integreringsproblemene er tatt på alvor i denne boken. Dessverre slår integreringen av Forfallspartiet i egen kultur ( eller total mangel på kultur) fullstendig feil. Uventet er det ikke, men likevel svært alvorlig.
Hvis noen skulle føle seg støtt, beklager forfatteren ( ikke veldig mye). Boka må ikke forstås som en beskrivelse av dagens samfunn, men et parallellt som likner mye. Ikea må ikke forstås som Ikea, men som Ikea i en annen verden. Forfatteren beklager misforståelser her!
Forfatteren beklager også overfor kongefamilien (for sikkerhets skyld).

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Et kaputt Helvete”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0