Kjøp bøker direkte fra forfatteren
Tilbud!

Forelskelse og Begjær

kr 79 kr 0

Boktype:
Format:
E-bok, Kindle, Kindle
Kategori:
ISBN:
978-82-93613-03-9
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Forlaget Moderne Serier
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Klinikken, Bok 1-
Klinikken er et sted der mennesker får hjelp, et sted der mennesker jobber og utvikler seg, et sted der noen forelsker seg, og andre forlyster seg.
Bli med oss på ferden!

Jentene i sekretærkorpset på Klinikken holder sammen, og støtter hverandre i tykt og tynt. Men den dagen det begynner en kjekk, ung psykologstudent på Klinikken, settes samholdet til sekretærene på prøve. Hvem av dem vil lykkes i å få den unge mannen interessert? Og er det bare sekretærene som konkurrerer om ham, eller er det sterkere krefter ute etter å slå kloa i den unge psykologstudenten?

Kamille jobber som helsesekretær på Åsgårdstrandklinikken. Det er en spennende jobb med mange utfordringer. Kamille møter daglig mennesker som er i stor nød. Kamille har et varmt hjerte. Hun gjør sitt beste for gi pasientene et så vennlig møte med Klinikken som mulig.

Kamille har det fint når hun er på jobb, men hun har det litt strevsomt hjemme. Mamma er syk, og pappa bor i Italia med sin nye familie. Kamilles aller beste støtte i livet er farmor. Hun bidrar med den tryggheten og omsorgen mamma ikke greier å gi Kamille.

Den unge psykologstudenten Anders, får spennende arbeidsdager på Klinikken. Ikke bare møter han pasienter med bakgrunnshistorier som får den unge mannen til å tvile på sine ferdigheter som terapeut, han møter også Kvinnen. Livet kunne vært fint for Anders, hvis han ikke hadde hatt den vonde følelsen av at noen fulgte med ham. Hva vil egentlig føreren av den svarte sportsbilen?

Møt Kamille, Anders og kollegaene deres, og bli kjent med et knippe av pasientene på Åsgårdstrandklinikken. Fengslende menneskeskjebner åpner seg for deg gjennom disse bøkene, som tar livet i Åsgårdstrandklinikken på pulsen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Forelskelse og Begjær”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0