Kjøp bøker direkte fra forfatteren

FORHÅNDSSALG: Nils og nabokjøterne

kr 299

Boktype:
Kategori:
ISBN:
978-82-691778-0-0
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Bjerkelien forlag
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Hovedpersonen Nils er vettskremt av hundene i nabolaget. Det er så vidt han kommer seg til skolen uten å bli spist levende. En dag topper problemene seg, men samtidig dukker det opp en overraskende mulighet til å gjøre noe med situasjonen.

Det kan være vanskelig å forstå frykt vi ikke eier selv, og voksne kan være blinde der barn trenger å bli sett. Hverken foreldrene eller naboer godtar Nils’ hundefrykt. Og det kommer ikke engler, feer eller magiske krefter for å redde ham. Derimot byr historien på en ny vri når det kommer til å løse en vrien situasjon. Nils oppdager nemlig at voksne også kan være redde, og selv de kan trenge et dytt for å hjelpe seg selv videre.

«Nils og nabokjøterne» er en spennende, uhøytidelig og humørfylt fortelling om å være redd, og det å ta skjebnen i egne hender.

Boka er lettlest, livlig illustrert I farger, og passer for barn i alderen 6-9 år.

Leseutdrag

Pappa kom ut fra kjøkkenet. – Har det skjedd noe? Nils pustet. – Bikkjene. Bikkjene klikka. De var helt kokko. Mamma stakk hodet ut fra badet. – Bikkjene? – Tusse og Nusse, hikstet Nils. – Fullstendig bananas. De kunne ha spist meg! Han fortalte foreldrene det som hadde skjedd. Mamma var lite imponert. – Jeg tror neppe Tusse og Nusse spiser noe som helst annet enn den aller dyreste hundematen fra dyrebutikken. Du kunne godt ha hjulpet Lillian før du stakk av. – JA MEN JEG BLE REDD! hulket Nils. Han gråt, løp opp til rommet sitt og smalt igjen døra.

0