Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Frøken Olines Ganesmak

kr 349

Boktype:
Kategori:
ISBN:
978-82.93274-47-6
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Elefantus
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Dette er en kulinarisk kokebok som gir deg opplevelsen av ren og ekte natur, og følelsen av de gamle dager hvor budeiene jobbet på seteren.
Med sine smaksrike oppskrifter og gode historier så åpner også denne boken opp sansene dine og tar deg med tilbake til en fordums tid hvor du fant en roligere puls.
Her er også mange hyggelige stunder rundt bålet og noen spennende turtips med smaksrik bålmat .
Dette er en kokebok som du kan kose deg med og lese i godstolen din, hvor du også kan legge planer for hyggelige stunder i naturen eller rundt det dekkende bord.

Leseutdrag

Velkommen til et smaksrikt spisested i mellom 2 permer. 

 

Jeg har etterhvert funnet mange flotte naturperler der ute i fjellet og i villmarken, steder som jeg stadig vender tilbake til når sesongen atter vender tilbake.

En av disse stedene er inni vakre Femund. Der føles det på mange måter som å komme hjem, så trygt og så kjent. Denne unike roen som jeg  har følt inni Femund har ofte vært en egen drivkraft og som medisin for meg, ikke bare er det mye staut og vakker natur, men disse turene har også åpnet opp for mine kreative tanker, og nye oppskrifter å planer har også blitt til inni denne vakre villmarken.

 

Så her i min kulinariske reise så serveres det fantasisk mat, i fra noen av Norges vakreste steder. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Frøken Olines Ganesmak”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0