Kjøp bøker direkte fra forfatteren

GJØRE DET UMULIGE – MULIG

kr 0

Boktype:
Format:
E-bok
ISBN:
978-82-8328-205-4
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Anne's Call To Action AS
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Enkel metode for å bedre livet.

Leseutdrag

Dette er introduksjon til metoden som kalles GJØRE DET UMULIGE – MULIG. En guide som viser hvordan du kan gjøre restart på livet ditt eller skape det du ønsker deg, for eksempel gjenvinne helse, redusere eller til og med fjerne sykdom og aldringsproblemer, bokstavelig talt reversere aldring, gjøre vektreduksjon eller skape en ny bedrift for den saks skyld. Kun fantasien din begrenser mulighetene.

Metoden er enkel, og praktiseringen gjør deg i stand til å oppnå det du drømmer om. Dette hjalp meg da det ikke fantes andre muligheter for å overleve. Og da tenkte jeg: Kan jeg, kan du, kan alle. Deretter utviklet jeg en ufarlig metode, som gir deg kontroll mens du tar deg selv dit du vil.

I denne e-boken blir du introdusert for mental og emosjonell kunnskap sett fra et utradisjonelt perspektiv. Du blir vist en retning du kan «gå» for å lære å bruke kunnskapen i praksis.

GJØRE DET UMULIGE – MULIG består av et «innsiktsfundament» med fire ulike, jevnbyrdige komponenter og fjorten mentale teknikker, som er fristilt religiøse og politiske retninger.

Denne introduksjonen gir deg blant annet innsyn i MIN HELSEREISE, som et eksempel på ett prosjekt, fordi den «reisen» er ekstrem og dermed et ultimat eksempel, som førte til slagordet «Kan jeg, kan du, kan alle.» I den sammenheng, i forhold til det nevnte eksemplet for å belyse metoden, vil jeg også understreke, selv om det kanskje er unødvendig å si det, at vi lever i en tid hvor det finnes piller – eller andre remedier – for omtrent alt mellom himmel og jord. Er dette virkningsløst finnes mange andre muligheter, både innenfor tradisjonell eller komplementær tankegang. Og antakelig derfor har mange spurt meg hvorfor jeg bryr meg med å formidle min kunnskap og mine erfaringer med å aktivisere menneskets «ukjente» potensiale, når jeg møter motstand i folks tro, dette er utradisjonelt, lite kjent og uten drivkraft fra etablerte «systemer».

Svaret er: Fordi dette er virkningsfullt. Metoden kan dessuten brukes på ALT du vil endre eller skape og dette reddet mitt liv, da ingenting annet fungerte. Jeg var oppgitt av «systemet».

E-boken kommer inn på hvordan du kan ETABLERE UVANLIG TRO PÅ DEG SELV, for det er fundamentalt. Du får en mulighet til å ANALYSERE DIN KOMPETANSE i forhold til feltet «mental og emosjonell kunnskap fra et utradisjonelt perspektiv». Den gir et innblikk i MIN HELSEREISE og den kommer inn på HVORDAN DU KAN HÅNDTERE DIN FRYKT på en effektiv måte. Og du får vite litt om hvordan du kan SKAPE OG REALISERE DIN DRØM, satt i relasjon til tradisjonell måte å gjøre det på.

Informasjon om hvordan du kan gå videre for å lære mer om dette får du på slutten av e-boken.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “GJØRE DET UMULIGE – MULIG”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0