Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Godstyvene

kr 239

Boktype:
Kategori:
ISBN:
978-82-690967-1-2
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Baryton Bokforlag
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Bok 2 i detektivserien De Tre Lykter (ny og omarbeidet utgave, første gang utgitt 2014)

For mange år siden skjedde det uforklarlige ting i Grynvik. Det var på den tiden TV-bildene var svart-hvite og det fremdeles fantes ettøringer og sveivetelefoner…

Bare et par uker etter at de har funnet Pettersen, dumper Lissi, Luta og Fyrstikken opp i et nytt mysterium: To menn bærer esker inn i skogen i ly av mørket, fra godsvogner på Grynvik stasjon og ned i en bortgjemt liten skyggenes dal. Men – eskene er sporløst borte!

Heng på når De Tre Lykter spionerer på tyvene og klekker ut en plan! Opplev det mystiske lyset, møt ‘mannen fra den andre siden’, bli med på nattlig padletur i kanalen og spaningstokt på en øde øy! Hold deg fast når de blir ufrivillige blindpassasjerer, når de blir innesperret – og unnslipper! Vær med når de går til aksjon – og må flykte!

I De Tre Lykters univers er det humor og forelskelse, kløkt og mot, glimt av det overnaturlige midt i den kjente virkeligheten – og framfor alt dramatikk og spenning – i et sjarmerende og passe gammeldags norsk-svensk grensemiljø.

Bøkene passer for jenter og gutter 9 – 14 år (kjernealder 10 – 13).

«Godstyvene er en velskrevet, leseverdig og – tidvis – meget spennende roman. Leseren blir tatt med til en tid og et sted som både er fremmed og gjenkjennelig. Gode person- og miljø-skildringer gjør at Grynvik og området rundt blir levendegjort, og forfatteren klarer på en utmerket måte å gi oss følelsen av å være til stede i en annen tid – en tid der mennesker enda drømmer om å gå på månen, og der mobiltelefoner nærmest er science fiction. (…) Her føler leseren seg til stede i boken (…) Det er godt gjort. Og dette er ikke et engangstilfelle – det skjer igjen og igjen i boken. Forfatteren skriver helt enkelt godt. (…) Det er lett å bli glad i de tre hovedpersonene, og de utfyller hverandre godt. Samspillet mellom dem er en fryd å lese.»
(Jan Roger Stensland, uavhengig manuskonsulent.)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Godstyvene”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0