Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Hallsteins bok – Kongsmakt

kr 179

Boktype:
Kategori:
ISBN:
9788299776523
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Sogesmia
Utgitt:

Beskrivelse av boka

I mange år har det vært gode tider for de norskættede menneskene som bebor Suderøyene. Men uår står for døren. I et fryktelig forlis dør konge og dronning, biskoper og adelsmenn. Øyriket står plutselig uten styring og ledelse.
Den unge Torleif blir ufrivillig kastet inn i en strid han ikke er beredt på å kjempe. Farens maktsyke fører ætten ut i en blodig feide. Torleif må finne motet i seg for å bekjempe fiender med sverd i hånd, men farens hat har han ingen våpen imot.
Verre blir det da skottekongen bestemmer seg for å ta Suderøyene tilbake etter at øyene har vært på norske hender i nesten 300 år. Torleif dras inn i striden om øyriket og med fiendeblod rennende fra sverdeggen oppdager han at døden ikke er noe å frykte, men kan han vinne tilbake tronen slik som hans far hadde ønsket?

Egil Moes debutroman er fylt med spenning og intriger fra begynnelse til slutt. Romanen bygger på historiske hendelser og flere av menneskene du møter var virkelige personer. Egil har stor kunnskap om emnet og har arrangert 4 Europeiske mesterskap i ridderturnering, samt deltatt i andre turneringer selv. Nå nylig var han med som Oldermann i Harniskmakerlauget i NRK’s TV-serie, Anno 1537.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hallsteins bok – Kongsmakt”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0