Kjøp bøker i bokhandelen

Idyll

kr 150,00

Boktype:
Kategori:
ISBN:
9788299868167
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Chasvag.com
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Den fjerde boken i Chand Svare Gheis fortellingstetralogi. Reisen er ved veis ende. Hendelser som vi har vært vitne til i de tre foregående bøkene, er i ferd med å kulminere med et samlet persongalleri som på underlig vis har strandet opp på en øy, plaget av et mordmysterium som sårt skriker etter oppklaring.

Utdrag fra anmeldelser av Chand Svare Gheis bøker:

«(…) forfatteren sparer ikke på effektene, det vanker mye drikk, fyll, planlagt og tilfeldig sex … og så kommer ettertanken, meningen med livet?» – Lillehammer Byavis

«Boken er som å kjøre berg og dalbane for første gang, man aner ikke hva som venter bak neste sving. Og når man er ferdig er man såpass pirret at man sitter igjen med lysten av å lese mer.» – Lillehammer Magasinet

Noen kjente forfattere som har blitt nevnt ifm med Chand Svare Ghei: Charles Bukowski, Hunter S. Thompson, Anna Gavalda, Ari Behn, Herman Hesse og Paulo Coelho.

En av de tre grunnleggende prinsippene som ble brukt under produksjonen av bøkene var at de skulle være annerledes, en unik reise som du ikke kan finne noe annet sted. De to andre var at de skulle skape undring, som meningmanns filosofi og gi nye perspektiv i forhold til livet og verden, det tredje var at de skulle promotere noe godt, at selv i en verden som det tilsynelatene kan være nådeløs noen ganger kan vi som individer og sammen i helhet, lage en bedre verden. Individuelle tilbakemeldinger har vist at bøkene vekker følelser hos mennesker i hele spennet fra latter til gråt og det har også være lesere som “aldri” leser bøker som har blitt omformet til lesehester etter å lese bøkene.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Idyll”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *