Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Jakten på Tao

kr 199,00

Boktype:
ISBN:
978-82-303-3690-8
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Verden Er Magisk
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Jakten på tao er en moderne tolkning av den kinesiske livsfilosofien taoisme. Taoisme handler i korte trekk om viktigheten av å følge naturens prinsipper for leve et godt liv. Om å følge tilværelsens naturlige flyt.

Med utgangspunkt taoismens tidløse prinsipper viser Jakten på Tao hvordan og hvorfor taoismen er gjeldende og viktig i dag. Både for deg på et personlig plan og for samfunnet forøvrig.

Jakten på Tao er Ulrik Hegers andre bok, ti år etter at han debuterte med boka Verden er Magisk! Også denne gangen tegner han opp dype og altomfattende perspektiver om verden og menneskets plass i den.

Utdrag fra leseranmeldelser:

“Har nå lest boken din og den gav meg virkelig mye. Sentrale ting i denne boken burde, etter min mening, vært allmennkunnskap for alle som tar større beslutninger i samfunnet”

Annar Aasheim

Vil bare si at jeg digger boken din!

Kjetil Ulving Tufting

Jakten på Tao er en bok som virkelig får en til å undre og filosofere, akkurat som jeg liker. Jeg vil lese boken noen ganger til i løpet av sommeren for å fange opp mer av det du skriver.

Kjersti Hafstad

“Vil bare si at jeg gav bort boken din til Jul, og at hun som fikk den ble veldig begeistret. Den ble full av merkelapper for å merke alle gode ting”

Lena Merete Roer

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Jakten på Tao”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *