Kjøp bøker direkte fra forfatteren
Tilbud!

Jeg heter Navnløs – e-bok

kr 159 kr 59

Boktype:
Format:
E-bok
Kategori:
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
FrilansTove
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Kule Navnløs ville ikke si navnet sitt høyt første dagen på skolen. Nå går hun i 7. klasse, tar seg stadig nye, spennende navn, setter seg inn i andre kulturer og ikler seg nye identiteter. Men, hvem er hun?

Navnløs oppdager at det finnes mange måter å være annerledes på. Overraskelsen blir mye større enn hun kunne forestilt seg.

Ungdomsbokdebuten mellom to permer 2002 ble innkjøpt av Kulturrådet og er i dag utsolgt.

Leseutdrag

Navnløs Andreassen hadde en helt spesiell evne, for når hun våknet om morgenen, var drømmende fremdeles levende. Hun husket alt, hver sekvens, lukter, lyder og hele handlingen. Spenningen brant fremdeles som ulmende gnister i kroppen. Så det var kanskje ikke så uvanlig at eventyret fortsatte. – Er det bokstaver? Michaela var imponert. At det gikk an å lese noe som så ut som tegninger! – Ja, det er liksom arabiske bokstaver. – Kan du virkelig lese det? Er det ikke vanskelig? Michaela ble ivrig, men i det samme innså hun noe hun ikke hadde skjenket en tanke før nå. Det måtte være en mengde saker, kanskje så mye som et tonn å lære seg for å bli pakistansk. En lyslugget gutt med sæggerbukser og synlig boxer skrenset forbi den nye naboen på skatebord, tok en ollie-kickflip og stod plutselig med skatebordet i den ene hånden og den andre utstrakt: – Jeg heter Jaco, den yngre, bukket han så de lyse krøllene danset. Hun stanset brått og fulgte med på opptrinnet. Var det den lille guttungen hun husket fra fotballbanen tre år tilbake? Han måtte jo være … minst 15! Skikkelig badass attitude mumlet hun da hun passerte.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Jeg heter Navnløs – e-bok”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0