Kjøp bøker i bokhandelen
Salg!

Kun det beste (#5)

kr 99,00 kr 69,00

Boktype:
Format:
E-bok, Kindle
Kategori:
ISBN:
B076N14DX5
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Solvik Forlag
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Drøm deg bort til vakre Solvik… Hvis du liker Debbie Macomber, Susan Mallery eller Nancy Naigle, vil du kose deg med denne boken!

Isabella lever sin drøm, som den stolte eier av blomster- og gavebutikken Anemone. Men den innleide sommerhjelpen – eller rettere sagt hennes mor – skaper mer intriger enn godt er i den vesle byen Solvik.

Remy er lei mas og drama og klar for en ny start på flere måter. Han har sagt opp jobben som kjøkkensjef på en stjernerestaurant i Oslo, til fordel for et nytt og roligere liv ved kysten. Lite vet han at sommeren kommer til å by på langt større utfordringer enn han noen gang kunne forestilt seg.

Det er med andre ord duket for en opplevelsesrik tid ved havet – for livet i Solvik blir aldri kjedelig!

Leseutdrag

1

«Hvor smart er egentlig dette?» Isabella Skogen stirret bekymret på storesøsteren Miranda.

«Tja, ikke godt å si. Men det er litt sent å ombestemme seg nå, synes du ikke? Fiona Andvik begynner jo allerede på mandag.» Miranda fisket en sur padde fra godteskålen på skrivebordet. «Og du likte henne jo.»

«Ja, jeg fikk et godt inntrykk av jenta, men hvorfor var ikke faren hennes mer entusiastisk? Han prøvde ikke engang å overtale oss til å ansette henne. Ville ikke alle fedre gjort det?» Isabella lagde en kopp kaffe mens hun pratet.

«Vel, Remy Andvik er nok ikke som alle andre.»  

Isabella begynte å le. «Nei, det skal være visst. Maken til mannfolk skal man lete lenge etter. Jeg blir skremt og får lyst til å pile av gårde bare jeg ser ham.»

Miranda så forundret på henne. «Jeg trodde du hadde sansen for Remy. Han lager de mest fantastiske rettene jeg noen gang har smakt. Og er det noen som liker mat, så er det deg.»

Isabella kjente hun ble en anelse varm i kinnene. «Overhodet ikke. Du vet jeg verken er interessert i menn eller noe forhold, etter alle problemene jeg har hatt. Jeg trives utmerket alene.»

«Jeg vet.»

Isabella rusket i det lange, blonde håret. Hun visste ikke om hun gledet seg eller gruet seg. Remy Andvik var restaurant- og kjøkkensjef på Havbris Hotell & Spa, som hadde åpnet tidligere i vår. Isabella og søsknene hadde arvet hotellet da deres far, William, døde i vinter. Av en eller annen grunn hadde faren i sitt testament gitt hver enkelt arving spesifikke jobber på hotellet. De som ikke takket ja til stillingen de var blitt tildelt, ville heller ikke få sin del av arven. Dermed var de tvunget til å si opp sine respektive jobber og flytte til Solvik, for å jobbe sammen på hotellet. Den vesle småbyen lå en halvtimes kjøring fra hovedstaden Oslo. Det hadde vært en stor overgang for dem alle, men de var begynt å komme inn i de nye rutinene nå.

«Det er bare for sommeren,» trøstet Miranda. «Du skal se det kommer til å gå fint. Dessuten vil det avlaste dere i blomsterbutikken, og både du og Pernille vil vel ha litt ferie i sommer.»

«Jeg har ikke akkurat noen planer,» sa Isabella, «men du har rett. Fiona Andvik kan bli til god hjelp. Håper bare en sekstenåring vet å ta ansvar.»

«Sikkert. Kanskje hun har lært av faren og er like målbevisst som ham.»

«La oss håpe det. Jeg for min del tror det er noe mer som ligger bak. Alt er ikke hva det ser ut som…»

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kun det beste (#5)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *