Kjøp bøker i bokhandelen
Salg!

Hva ler vi av? Samtaler om humor

kr 349,00 kr 99,00

Boktype:
Kategori:
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Aschehoug
Utgitt:

Beskrivelse av boka

I denne boken har jeg intervjuet noen av av Norges mest suksessrike humorister. Det de har til felles, er at de selv produserer sin humor, i form av tekster, sceneshow, tv-serier, filmer, revy, aviskommentarer, tegneserier, bøker eller radioprogrammer. Du møter et utvalg av de virkelig erfarne humoristene, som har hatt solid gjennomslag i ti år eller mer.
Du vil finne svært forskjellige oppfatninger om humor i disse samtalene. Kan man kødde med det hellige? Når er humoren for slem? Er det for lite politisk humor? Hvordan er det jobbe med humor i NRK? Finnes det en bankers oppskrift på å få humor til å funke? Oppfatningene er svært delte, selv om de fleste intervjuobjektene mener at alt kan gjøres til gjenstand for humor, så lenge det gjøres på den såkalt riktige måten. Men hva er den «riktige» måten?

Les og finn ut hva så forskjellige folk som Are Kalvø, Lene Kongsvik Johansen, Knut Nærum, Else Michelet, Tore Ryen, Herodes Falsk, Marit Voldsæter, Knut Lystad, Lars Mjøen og Thomas Giertsen mener om saken!

Boka er illustrert med karikaturtegninger av den eminente Morten Mørland, til daglig tegner i The Times, London.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hva ler vi av? Samtaler om humor”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *