Kjøp bøker direkte fra forfatteren
Tilbud!

Kan mamma’n og pappa’n min være med?

kr 199 kr 99

Boktype:
Kategori:
ISBN:
9788293274469
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Elefantus forlag
Utgitt:

Beskrivelse av boka

En bok om å miste et barn i svangerskapet. Et lite minne.
En skjønnlitterær historie, som kan hjelpe storesøster og storebror til å forstå hvor babyen ble av. Et minne for dem som ikke har noe…!
«Lille Frøken Angelica Fôster bodde i en liten hule i en bitte liten blå by midt i verden. Faktisk midt i en diger verden, hvor det var både stor og små skapninger, akkurat som lille frøken Angelica.
Men ingen i hele denne verden var akkurat slik som henne, hun var helt spesiell, bare på sin måte…
Men så ble hun borte…»

Leseutdrag

 
…. 
Mens hun satt slik og tenkte oppdaget hun til sin store forskrekkelse at det jammen sant meg kom mer. Ikke nok med det, på den ene armen begynte det å dukke opp små spisser. Og før hun visste ordet av det kom det en til, og en og enda en. Det tok aldri slutt. Slik fortsatte det, lenge, langt om lenge. Brått ble hun en tanke mer urolig. Tenk hvis det ble for mange av dem? Men hvor mange skulle det egentlig være?
 
Hun lå lenge å så på de rare utstikkerne, helt til hun hadde fått fem på hver side. Mr. Dug humret litt for seg selv, han hadde fått med seg hvor forbauset den lille skapningen var blitt. En kunne se faderlig glede i øynene hans. Akkurat som et oppfinner blikk skulle være…
Det så litt tøft ut med alle disse tingene, stemte helt med størrelsen på hånden. Frøken Fôster beundret utstikkerne vel og lenge. Brått og uten varsel begynte de å røre på seg. Angelica skvatt til. Noe så rart. Tenk, hun kunne bevege dem. Lage tegninger i lufta. Banke med dem i veggene. Til og med var det mulig å vinke og si hei. Kanskje til og med vinke…
 
…farvel…
 

Lille frøken Fôster levde et beskyttet liv i den lille hulen, i den bitte lille byen, som snakket noen rare språk. Hun selv hadde ikke lært seg dette språket enda, men hun sparket godt fra seg, hvis det var ting hun ønsket å fortelle. Hun likte godt å snakke med kroppen, noen ganger ble hun kjempeivrig. Da var det alltid noen, som strøk henne varmt over ryggen.

Lille Frøken Angelica Fôster tenkte ofte på hvem hun egentlig var? «Kanskje var hun en liten sommerfugl, eller en havhest. Et lite piggsvin, kanskje? Hun hadde jo pigger nok, hele ti stykker oppe, og ti nede på de lange tingene. Eller var hun faktisk en liten drage, og piggene var finner? Nei, det hun iallfall visste, var at hun var en bitte liten skjør, men verdifull skapning. Med mange som var glad i akkurat henne. Angelica gledet seg likevel stort til den dagen kom, at hun skulle finne det ut. Hvis den ville komme…?».

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kan mamma’n og pappa’n min være med?”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0