Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Mannen som forsvant

kr 239

Boktype:
Kategori:
ISBN:
978-82-690967-0-5
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Baryton Bokforlag
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Bok 1 i detektivserien De Tre Lykter (ny utgave, første gang utgitt 2014)

For mange år siden skjedde det uforklarlige ting i Grynvik. Det var på den tiden TV-bildene var svart-hvite og det fremdeles fantes ettøringer og sveivetelefoner…

Lissi, Luta og Fyrstikken oppdager at Pettersen på Blesserud har forsvunnet. Døren står på vid gap og sauene breker som gale i fjøset. Har han blitt kidnappet? Fordi han visste ting han ikke burde vite?

Bli revet med når trekløveret finner et trusselbrev og detektivklubben De Tre Lykter ser dagens lys – for med lommelykter, mot og oppfinnsomhet er de fast bestemte på at de skal avsløre mørkets urettferdigheter! Opplev det ubegripelige når de treffer ‘mannen fra den andre siden’ – og heng på når de spionerer i mørket på en forlatt herregård, når de blir oppdaget, når de blir innesperret, når de flykter, når de blir jaget …

I De Tre Lykters univers er det humor og forelskelse, kløkt og mot, glimt av det overnaturlige midt i den kjente virkeligheten – og framfor alt dramatikk og spenning – i et sjarmerende og passe gammeldags norsk-svensk grensemiljø.

Bøkene passer for jenter og gutter 9 – 14 år (kjernealder 10 – 13).

«Dette er et (…) solid og gjennomført manus. Teksten flyter bra (…) ordforrådet er variert og akkurat passe utfordrende. Karak-terene har klare, individuelle trekk og samspillet mellom dem er både troverdig og litterært. Handlingen sitter, det er spenning i nesten hvert kapittel og en del mellommenneskelige konflikter som alt i alt gir en driv. Her er det lite om og men, overflødig informasjon eller formanende voksensnakk utover plottet. Dette virker som en bok, og en forfatter, dedikert til målgruppen (…) et helstøpt manus, som fikk meg til å få lyst til å være barn igjen; gå på oppdagelsesferd, spionere, danne klubb og fakke skurker – og lese! Gleder meg til oppfølgeren.»
(Rikard Ingdal, uavhengig manuskonsulent.)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mannen som forsvant”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0