Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Mini-Sirkels skoledagbok

kr 169

Boktype:
Kategori:
ISBN:
978-82-691684-0-2
Språk:
bokmål
Forlag:
Books from China
Utgitt:

Beskrivelse av boka

«Mini-Sirkels skoledagbok» er en serie på 20 bøker som har solgt i 60 millioner eksemplarer i Kina. Det er også laget tv-serie basert på bøkene. Forfatteren har vunnet en rekke priser, og bøkene er utgitt i mange land. Nå foreligger de i norsk oversettelse, for barn i alderen 6-12 år. Bøkene er oversatt av Fang Brune.

Mini-Sirkel er et skolebarn på seks år, og dette er hans skoledagbok. Mini-Sirkel er morsom, rampete, lojal mot venner og har ellers mange fine og rare tanker som barn ofte har. Den unge leseren får et innblikk i livet hans hjemme, på skolen og sammen med vennene sine.

Gjenkjennelseseffekten er stor, og det tar ikke mange sidene før man blir helt oppslukt av denne fine lille krabaten. Bøkene er lettleste og morsomme, og dessuten rikt illustrert med forfatterens særpregede strek.

 

I dag fikk vi en oppgave av Modelina. Oppgaven var å fortelle hva vi ønsker å bli.

«Mini-Sirkel, kan du starte?» spurte hun. Modelina pekte på meg. Jeg reiste meg.

«Hva jeg skal bli? Kan jeg få lov til å fortelle om drømmen til pappaen min?»

«Drømmen til pappaen din har vel ikke noe med drømmen din å gjøre?»

«Jo, drømmen til pappaen min har mye å si for drømmen min.»

 

Bei Mao er en kinesisk forfatter og barnebokillustratør. Han ble født i Kina i 1982. Den første boken i serien ble utgitt i Kina i 2012. Siden har det kommet 20 bøker. Den har blitt solgt i 60 millioner eksemplarer, forfatteren har vunnet en rekke priser og det er laget en tv-serie basert på bøkene. Bøkene er gitt ut i mange land, og endelig kommer den på norsk, i Fang Brunes oversettelse.

0