Kjøp bøker direkte fra forfatteren
Tilbud!

Mitt liv og Mekong elven

kr 549 kr 347

Boktype:
Format:
E-bok
Kategori:
ISBN:
9788269179812
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Varee Book
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Denne boka gjenspeiler livet mitt. Hvordan jeg vokste opp. Jeg er en Thailanske jente som har kjempet for livet og omstendighetene. Som skulle aldri bli fodt, fordi at jeg er baby jente.!, men jeg har funnet sterk bonding til Mekong elven. Det var elven som har redde livet og formen meg I godt og vondt.
Jeg har delt mine inspirasjoner og motivasjoner fra folk jeg har møtt, og stedene jeg har vært på. For at leserne skal ha en klar visualisering av stedene jeg snakker om, har jeg lagt til fantastiske bilder av stedene.

Jeg vil at folk skal besøke stedene jeg har besøkt, å puste inn luften på disse stedene og være vitne til magien i hvordan det fyller livet ditt med lykke. Målet mitt er å gi ambisjoner til leserne mine, til å overvinne alle vanskeligheter og hindringer som livet byr på, for uansett hvor tøff en situasjon kan virke, er det alltid en måte å overvinne den på. Jeg vil at leserne mine skal drømme. Jeg ønsker alle om å oppnå sine drømmer. Jeg håper at når folk blir ensomme, finner de noen å stole på, som jeg gjorde i religionen da jeg følte meg ensom i Paris.

Leseutdrag

Mange liv har gått tapt i denne elven. Men også mange har overlevd. Denne historien har blitt fortalt i mange generasjoner: Å respektere dragen Nakra, hellige engler, havfruer eller alle de hellige åndene som vi ikke kan se, kan føre til våre dødsfall i deres hender.

Jeg er veldig stolt over å være en del av denne spektakulære og historiske elven. Denne elven har berørt livet til mange uskyldige mennesker. Dessuten hadde det også reddet tusenvis av mennesker under krigen, som fant sted hundrevis av år før jeg ble født.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mitt liv og Mekong elven”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0