Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Rettferdig Vrede

kr 79

Boktype:
Format:
E-bok, Kindle
Kategori:
ISBN:
978-82-93613-17-6
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Forlaget Moderne Serier
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Klinikken, bok 6. Siste bok i serien.
Anne-Lise må gjennomgå hastekeisersnitt, og Runes framtidige lykke avhenger av kirurgenes dyktighet. Kan de redde Anne-Lise og tvillingene?
For Ronja, som selv er høygravid, er timene uten nyheter fra sykehuset knapt til å bære.

Kamilles hemmelighet er det enda ingen som kjenner. Vil det gå bra denne gangen? Både Anders og Kamille står overfor nye utfordringer på flere områder. Deres høyeste ønske er å utvide kjernefamilien, men foreløpig ser det ut til at det bare er den utvidede familien i kretsen rundt farmor og Birger som vokser.

Farmor og Birger fungerer som limet både i Kamilles familie, og i vennegjengen rundt Klinikken. Farmors helse er fremdeles uavklart. Med de store utfordringene vennegjengen står overfor framover, er det viktigere enn noen gang at farmors varme hjerte fortsetter å banke.

Janne blir friskere og friskere, men livet er allikevel ikke helt som det kunne være. De fleste andre på Jannes alder, er i jobb. Hadde det ikke vært for Trixie, ville Jannes liv vært svært trist, men Trixie tilhører Trude.
Det jobbes intenst for å få Trude hjem fra Colombia. Hvis hun kommer hjem, må Trixie flytte. Hvem har Janne da?

Onde mennesker fortjener straff, men det er ikke alltid straffeutmålingen oppleves like rettferdig. Urettferdighet skaper sinne i mange. Noen ganger kan sinne vokse til bibelske dimensjoner. Da kalles det ofte vrede. Kan vreden være rettferdig?

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Rettferdig Vrede”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0