Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Skriv den boka

kr 399

Boktype:
Kategori:
ISBN:
978-82-93638-001
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Stjerneforlaget
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Guide fra idé til ferdig manus. Du får hjelp til å:

– sirkle inn den beste ideen
– finne de ideelle leserne
– bygge opp og skrive boka
– identifisere hindringer
– markedsføre

Anbefalt av Jon Ewo, som har skrevet 110 bøker:
«En inspirerende, nyttig og lettlest bok som kan hjelpe deg med å komme i mål med skriveprosjektet ditt.»

Leseutdrag

INNLEDNING

Denne boka er for deg som gjerne vil skrive om noe du gløder for, et fagområde eller en filosofi som ligger til grunn for det du liker å drive med. 

Veiene fram til et ferdig manus er mange. Det er utallige feller du kan falle i, og omveier som er fristende å begi seg ut på. Derfor har jeg laget en bok med sikre snarveier som jeg har lest om, og prøvd ut selv, gjennom mange år med skriving. 

Hovedmålet er at du skal lære deg noe om skrivehåndverket og samtidig komme i mål med prosjektet ditt. følger du rådene i denne boka, blir manuset ditt ferdig på mye kortere tid enn hvis du prøver på egenhånd. Du kan forsøke å bli utgitt av et forlag eller du kan gi ut bok selv. Jeg vil komme inn på begge disse løsningene. 

«Skriv den boka» handler først og fremst om veien til et ferdig manus, men jeg har også laget bonuskapitler om publisering og markedsføring. I tillegg er det et kapittel om hvordan du kommer deg forbi de tre vanligste hindringene en forfatter møter. Det er ikke sikkert du opplever mye motstand – derfor har jeg valgt å legge dette kapittelet til sist – bare som en forsikring, i tilfelle du trenger førstehjelp. 

Du vil få inspirasjon og metoder til å lage omslag og en god tittel på boka di. Men før du kommer dit, skal du sirkle inn den beste ideen din og finne de ideelle leserne for prosjektet ditt. Når du gjør det, er det større sjanse for at boka di bir sett, solgt og lest. 

Vi skal straks ta de første skrittene framover, men førrst vil jeg gratulerer deg med at du har valgt å gjøre drømmen din virkelig. Tenk at du snart er forfatter av din egen bok! 

PS: Ikke begynn å skrive p manus før du har lest de førrste kapitlene. Du må gjerne notere ned ideer, tanker, setninger og små avsnitt, men ikke start på manuset for tidlig. Å vente med førsteutkastet er halve hemmeligheten bak å skrive en kjempegod bok på kort tid – og jeg ønsker at du skal lykkes med akkurat det. 

Jeg gleder meg til å guide deg gjennom prosessen! 

Beste hilsener fra 

Siw C. Christiansen

Forfatter og skriveveileder 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Skriv den boka”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0