Kjøp bøker direkte fra forfatteren
Tilbud!

Søndagsbitch og Mandagsengel

kr 587 kr 549

Boktype:
Kategori:
Språk:
Norsk bokmål
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Søndagsbitch:
«Kjære fremtidige kjæreste.
Jeg er Nina, 29 år. Jeg er en lykkelig livsnyter som er på jakt etter den store kjærligheten. Jeg er lei av singellivet og sjekking på byen og setter mer pris på den gode samtalen over en flaske rødvin. Jeg er også glad i å være ute, og tar gjerne en tur i skog og mark. Jeg er ellers en uslepen diamant av de sjeldne. Jeg håper derfor du tør å ta kontakt, for du har ikke råd til å la den ligge. Stor klem fra Nina.»
Nina Lunde våkner opp alene, dag etter dag. Hun spiser biffmiddager alene, går på fest alene og føler seg ensom i hverdagen. På sosiale medier lever «alle» perfekte liv med mann, barn, hus og bil. Det eneste Nina ønsker seg, er det. Helst i går, og aller helst før hun fyller 30.
For klokka tikker som aldri før, og Nina kaster seg ut i en virvelvind av speed-dating, nett-dating, sofadrømming og Facebook-stalking, i jaget etter den umulige drømmen om den store kjærligheten.
Når alt ser mørkt ut, får Nina innpass i det perfekte livet hun streber sånn etter, uten å ane konsekvensene. For hva skjer når hun finner tilbake til gammelt vennskap med barndomsvenninnen Julie, som lever det perfekte livet Nina ønsker seg. Og når Oscar, den kjekke mannen til Julie, begynner å vie Nina oppmerksomhet?
Søndagsbitch er en morsom og ettertenksom roman, om å finne den store kjærligheten, om å finne seg selv og om frykten for å bli spist av katter.

Mandagsengel
Lykken har snudd for Nina. Hun har fanget drømmemannen, funnet tilbake til gamle vennskap, og drømmen om barn og bryllup er i ferd med å bli en realitet.
Nå er det hun som deler statuser om «lykken er å være to» og #kjærestekos.
Men hvor lenge varer glansbildet når bonusbarn og ekser roter til idyllen. Kan det ikke bare være han og henne?
Og hvor er de såkalte vennene hennes når hun virkelig trenger dem?

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Søndagsbitch og Mandagsengel”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0