Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Sterk og sprek hund – rustet for hverdag og prestasjon

5.00 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 omtaler)

kr 399

Boktype:
Format:
E-bok
Kategori:
ISBN:
978-82-692037-1-4
Språk:
Norsk bokmål
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Kroppen er fundamentet for god helse, god psyke og et langt og godt hundeliv. Enten du er en vanlig hundeeier eller utøver av en hundesport, så vil denne boka gi deg et enda bedre grunnlag for å forstå og ivareta hundens fysiske helse. Boken er lettlest og rikt illustrert med bildeforklaringer. Nå trenger du ikke lenger å være usikker på hvor mye aktivitet valpen skal ha, eller hva du best kan gjøre for seniorhunden din – denne kunnskapen og mye mer får du her.

Boka tar for seg:
· Hunden fra valp til senior
· Treningslære innen utholdenhet, styrke, koordinasjon og balanse
· Treningsplanlegging
· Eksteriørets innvirkning på kroppen
· Utstyr og utstyrstilpasning
· Hvordan du enkelt kan undersøke, massere og tøye egen hund
· Smerter – hva er det og hvordan oppdage at hunden har smerter
· Rehabilitering og rehabiliteringsmetoder
· Lidelser i bevegelsesapparatet

Leserne sier:

«Dette er en av de bøkene som bør være en obligatorisk del av enhver hundeeiers bibliotek. Både nybegynnere og erfarne vil ha stor nytte av å lese denne boken. Det er bare små grep som skal til for å gjøre en stor forskjell. Komplisert tematikk er gjort lett forståelig, med eksempler som er enkle å relatere seg til. Dette er kunnskap vi skylder hundene våre.»
– Jeanette Sandbæk Håland, agilityutøver

«Line forklarer på en enkel måte hvordan du selv kan gi hunden din riktig trening, utstyr og oppfølging! Dette er boken enhver hundeeier bør ha!»
– Hilde Ulvatne Marthinsen, hundeinstruktør og lydighetsutøver

«En meget god oversikt over hva, hvorfor og hvordan man kan bygge og vedlikeholde et sunt ytre — for valp, unghund og senior! En blanding av flere titalls år med kunnskap og erfaring. Anbefales på det sterkeste!»
– Kjersti Jørgensen, agilityutøver

3 omtaler for Sterk og sprek hund – rustet for hverdag og prestasjon

 1. 5 out of 5

  :

  Dette er virkelig boka for deg som ønsker en sund og frisk hund. Her får du tips og råd du kan følge fra hunden er valp gjennom hele livet til den bli en gammel hund.
  Det sentrale er forebygging – hvordan du skal få hunden din sterk og sprek, og holde den slik.

 2. 5 out of 5

  :

  Dette er en utrolig fin bok som man absolutt IKKE vil angre på at man kjøpte! Den inneholder så mye nyttige tips og råd som gjør at man kan gi hunden det beste livet man kan. Jeg er veldig fornøyd, og syns alle hundeeiere, uansett om de er kjempeerfarne eller ikke, burde investere i denne boka! Kjempefine illustrasjoner, lett og forstå og utrolig bra beskrivelser gjør at denne får toppkarakter fra meg i hvert fall!

 3. 5 out of 5

  :

  Denne boken gir en meget god oversikt over hva, hvorfor og hvordan man kan bygge og vedlikeholde et sunt ytre — for valp, unghund og senior! En blanding av flere titalls år med kunnskap og erfaring. Anbefales på det sterkeste!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0