Kjøp bøker direkte fra forfatteren
Tilbud!

Tideverv

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 omtale)

kr 349 kr 299

Boktype:
Kategori:
ISBN:
9788269060102
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Calendula forlag og formidling
Utgitt:

Beskrivelse av boka

I en opprivende tid etter første verdenskrig prøver hele nasjonen å få hverdagen på gli etter lang tids frykt, streng rasjonering og spanskesyken. Også i Randi Svendsens unge liv har det vært mange dramatiske opplevelser – morens død var en av dem. En februardag i 1919 blir Randis liv nok en gang snudd på hodet, når papa, som skal returnere til jobb og liv i USA etter en visitt i Norge, gir datteren én natt til å velge et yrke hun kan forsørge seg på. For en ung kvinne på 16 år er det en skjellsettende avgjørelse å ta.

I «Tideverv» følger vi Randi gjennom tro, tvil og tøffe valg, i en medrivende og inspirerende historie om kvinnekamp og hverdagsmot i en svært omskiftende tid, et tideverv. Omstendighetene fører Randi i kontakt med en rekke sterke medsøstre, blant dem Elise Ottesen-Jensen, den norske kvinneforkjemperen som som har gitt opphavet til «Ottar»-navnet og som i sin tid også grunnla RFSU i Sverige.

«Tideverv» er den andre romanen i trilogien om Randi, som begynte med «Ringrosen. Jakten på en sannhet» i 2014 (Juritzen forlag). Historien bygger på virkelige hendelser fra livet til forfatterens bestemor.

1 omtale for Tideverv

  1. 5 out of 5

    :

    Bok nr. 2 i historien om Randi er minst like spennende som den første. Randi er blitt ungdom og flyttet til Kristiansand for å fortsette utdannelsen sin. Her er det mange nye mennesker som kommer inn i livet hennes på godt og vondt. Må si jeg gleder meg stort til bok nr. 3.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0