Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Un viaje al español: Cuerdas, Bok 2

kr 250

Boktype:
Kategori:
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Slaatto læringstenester
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Un viaje al español – En reise til det spanske språket, er en serie med to bøker om en annerledes måte å lære språk på. De bruker fortellinger og poesi som grunnlag for språkreisen. Tekstene går parallelt på norsk og spansk og språklære er knyttet til innholdet.

Bøkene er prydet med spansklæreren Joaquíns tegninger og bilder fra eleven Gunvors strandturer. Sammen med designeren Johanne Lian Olsens vakre utforming side for side, er de like mye kunstbøker som språkbøker. Begge egner seg godt som gaver til glade spaniafarere.

Om serien:

Da Gunvor Slaatto skaffer seg en leilighet i Spania, bestemmer hun seg for å lære seg språket der. Hennes ønske er å kunne nyte den vakre klangen enda bedre og viktigst, lettere opparbeide tilhørighet og deltakelse i lokalmiljøet.

Når så Mimi (navnet hun bruker i Spania) treffer læreren Joaquín Giménez Name, sparkes læringen i gang for alvor. Sammen lager de to bøker om prosessen som leseren får følge tett på.

Dette er Bok 2 i serien, Cuerdas. Boka bruker poesi som innfallsport der læreren også er poeten. Med den parallelle norske oversettelsen, får leseren muligheten til å velge om en primært vil lese den spanske teksten og støtte seg til den norske der det trengs, eller omvendt. Uansett, en slipper å sitte med ordbok og kan nyte innholdet samtidig som språklæringen smyger seg inn.

Gå til Bok 1 i serien, Historias Cortas

Bilder fra boka

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Un viaje al español: Cuerdas, Bok 2”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0