Kjøp bøker direkte fra forfatteren

Verden er Magisk!

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 omtale)

kr 229

Boktype:
ISBN:
978-82-996893-3-5
Språk:
Norsk bokmål
Forlag:
Arkania
Utgitt:

Beskrivelse av boka

Stadig flere i den vestlige verden har begynt å søke etter en ny forståelse av verden og vår plass i det hele, utover det vitenskap og de tradisjonelle religionene kan tilby. I «Verden er magisk!» presenterer Ulrik Heger et åndelig verdensbilde basert på hva vitenskapen har kommet fram til om bl.a. kvantefysikk og bevissthet. En god del som tas opp i boken er kontroversielle teorier. Slutningene kan ikke sies å være vitenskapelige, men med vår grad av kunnskap kan de heller ikke avfeies som umulige. Boken vil ta deg ut på en vitenskapelig og filosofisk berg-og-dalbane til universets fjerneste avkroker, ned i en maurtue og langt inn i ditt eget hode. Tør du bli med?

Utdrag fra leseranmeldelser

«Takk for et mesterverk av en bok. Jeg har ventet på denne boken i femti år».

Bjørg Vangen

Les den!

«Jeg kan ikke annet enn å gi stående applaus til Heger etter å ha lest boka hans. Den tar for seg kjente vitenskapelige og metafysiske problemstillinger som blir sammenflettet på en unik måte. Dette er temaer som de aller fleste har viet tankene sine til, og ved hjelp av Hegers forbausende oversikt er det nærmest en fryd å se at alt har en sammenheng. Norges svar på Deepak Chopra? Terningkast 6»

dineVibber

«Jeg har lest boken til Ulrik Heger og er meget imponert over både form og innhold. Det er ikke mange forunt å turnere så komplekse spørsmål og presentere den i en såpass lettfattelig form som Heger har gjort.»

Cato Schiøtz, advokat

«Så lenge jeg kan huske har jeg undret meg over livet. Jeg leste «Sofies verden» av Jostein Gaarder når jeg var ca 13 år, som ga meg ideer om verden jeg aldirg hadde tenkt på før. Når jeg så filmen Matrix gikk den rett hjemm!, det er så utrolig morsomt at vi faktisk ikke kan bevise at vi eksisterer utenfor vår egen bevisthet.
Din bok «Verden er magisk!», er den første boken jeg leser etter «Sofies verden» som omhandler denne typen filosofering rundt vår eksistens. Boka di er genial! den tar opp mange temaer som jeg aldrig selv har orket å grave meg ned i fordi jeg er lit lat:) Jeg gleder meg til å lese resten av boka!»

MVH
Håkon Holm Solberg

«Sitter her m boka di og får den ene aha-opplevelsen etter den andre.
Den fyller hverdagen min med lykke, mening og magi, eeelsker måten du beskriver livets mysterier på, en fantastisk reise.
Ville bare si d, tusen takk :-)»

Karina Skoghøy

Jeg har akkurat lest ferdig boken din Verden er magisk, som jeg synes er veldig bra! Jeg synes du på en glimrende måte har fått frem essensen i hvert tema på en lettfattelig måte. Tror din bok vil være med å utvide horisonten til mange, og forhåpentligvis skape nyskjerighet.

Mvh Arne Brufladt Svendsen

Hei Ulrik.

«Jeg har alltid interessert meg for vitenskapelige merkverdigheter, men har savnet tilgjengelig og helhetlig lesestoff. «Illustrert Vitenskap» er greit nok, men ikke særlig hetheltlig. Og faglitteratur blir ofte for krevende. Så her kom boka di som bestilt. Lettfattelig, pedagogisk og samtidig omfattende og grundig. Kjempemessig!! Spesielt hvordan du presenterer vitenskapens yttergrenser. Hvor logikken ikke lenger er anvendelig, og hvordan du åpner opp for helt nye og annerledes tenkemåter. En ny bevissthet om oss selv.
Jeg lever i dette selv, den nye og utvitede bevisstheten om hva jeg er, og har urokkelig tro på denne på menneskehetens vegne. Den koplingen du gjør mellom dette og vitenskapen er bare utrolig bra. Mange takk!»

Med vennlig hilsen
Magne Kristiansen

Hei!

«Vil bare takke deg for boka. Så utrolig mye kunnskap samlet til en helhet! Merkelig at det går an.
Jeg er spesielt glad for kapittel 10 Enhet der du greier å samle det vitenskapelige og det «åndelige». Deler av boka kommer jeg til å lese flere ganger. Så takk for det.
Denne boka er nok skapt til å bli forstått på mange måter. Så jeg håper du får riktig mange tilbakemeldinger, det blir spennende. Særlig hvis det er fra folk med «relevant» bakgrunn. »

Hilsen Berit Sundre

1 omtale for Verden er Magisk!

 1. 5 out of 5

  :

  Verden er magisk – terningkast 6
  En fantastisk bok som tar for seg en rekke forskjellig spennende teorier og vitenskap. Det beste med boken er at den er et lettfattelig sammendrag av en haug med tungleste teoretiske bøker, her må man ikke lese sidene om og om igjen for å skjønne hva man leser. Denne boken sparer deg for ufattelig mange timers lesing og søking etter informasjon og er en alt-i-et løsning. I tillegg har boken en fargerik layout og mange gode bilder som er med på å gjøre den spennende og interessant.
  Foruten at den er lettlest og informativ, tar den også opp en del spennende og oppsiktsvekkende teorier og forsøk som får deg til å åpne øynene for at det er mer mellom himmel og jord en det vi ser i vår hverdag.
  En bok som passer i alle hjem, her har nok både unge og gamle en del å lære ?

  Tobias

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0