BoldBooks satser stort i 2019

Nytt oppdragssystem for forfattertjenester lansert på boldbooks.no
Nytt oppdragssystem for forfattertjenester lansert på boldbooks.no

Ny funksjonalitet, nye medarbeidere, nytt styre og oppmerksomhet fra media – her er årets første nyheter fra BoldBooks.

Nytt dialogverktøy

Vi har lansert et eget oppdragssystem for forfattertjenester på boldbooks.no. Forfatterne kan kontakte aktuelle frilansere, sende forespørsler, chatte og motta pristilbud. Partene har full oversikt over alle oppdrag, status og inngåtte avtaler på «min side», på samme måte som i for eksempel AirBnB.

Min side har nå fått oppdragssystem
Eksempel fra dashbordet «Min side» til en forfatter som har kontaktet ulike frilansere med forespørsel om oppdrag i forbindelse med sitt bokprosjekt.

Dette er første ledd i digitalisering og automatisering av plattformen. Mange oppgaver står på blokka, og etter at vi ansatte Thomas Bjørnstad som webutvikler i høst, kan vi nå realisere ny funksjonalitet fortløpende framover. Hele tiden i samspill brukernes ønsker og behov.

Thomas Bjørnstad, utvikler i BoldBooks
Thomas Bjørnstad

Nye medarbeidere

Nå på starten av året får vi inn to nye medarbeidere på markedssiden.

21. januar starter Heidi Midtun Larsen som kundeansvarlig. Hun kommer til å jobbe mest med rådgivning for forfattere som ønsker å gi ut en bok. Heidi er utdannet innen kulturledelse og creative writing, og har erfaring både fra forlag og bokhandel.

Heidi Midtun Larsen
Heidi Midtun Larsen

1. februar starter Ann Hilde Bolstad som markedskonsulent. Hun skal bistå med å markedsføre forfattere og bøkene deres. Ann Hilde har erfaring både som uavhengig forfatter og forlagsforfatter, og er kjent som en ressursperson i det norske indieforfattermiljøet.

Ann Hilde Bolstad

Med to nye medarbeidere på laget vil BoldBooks kunne følge opp forfatterne mye tettere framover, og bidra til større synlighet av indiebøker.

Nytt styre

Vi er svært fornøyd med å ha fått på plass et profesjonelt styre. Dette er personer som alle har erfaring fra bokutgivelse og gründervirksomhet.

Både Arne Aaraas Pedersen (styreleder) og Øystein Nygård er Amazon-forfattere. Arne Berggren er en kjent TV-serieprodusent og har gitt ut flere bøker på store norske forlag. Alle tre har startet egne selskaper og har kompetanse på forretningsutvikling og strategi.

Arne Aaraas Pedersen
Øystein Nygård
Arne Berggren

Forfatter Arne Berggrens inntreden i styret ble slått stort opp i Klassekampen, som har omtalt BoldBooks i to saker om selvpublisering den siste uka.

Allerede nå merker BoldBooks pågang fra forlagsforfattere som vurderer å «gå indie». Det vil bli stadig lettere i 2019, i takt med at vi videreutvikler både tjenestetilbudet og den tekniske plattformen boldbooks.no.

Gründerne Ole Kristian Rønningen og Kristin Over-Rein går også inn i det nye styret.

Mer om BoldBooks kan du lese på siden Om oss.