Kurs: Finn leserne dine og bygg forfatterskapet ditt med sosiale medier

Vi i BoldBooks vil så veldig gjerne hjelpe deg med å få boken din ut og opp, og ikke minst hjelpe deg med å få tilbake noen av pengene du har investert i prosjektet ditt. Og vi har sett hva du har behov for, hvor det er vanskelig å begynne og hvor du står fast.

Etter dette intensivkurset vil du vite hva som er målene dine, hvordan du skal komme dit, hvem du er som avsender og viktigst av alt: Hva som er budskapet ditt. 

Og du går hjem med noe du ikke hadde fra før: Innhold du er komfortabel med å skape, og kanaler som passer for deg.

Du får dessuten en introduksjon til markedsføring generelt, de aller siste oppdateringene, verktøyene du trenger, og så er det litt sosialt også.

Alle deltagere får individuell oppfølging etter endt kurs, samt muligheten til å være med på oppfølgingskurset: Annonsering i sosiale medier. I dette kurset konsentrerer vi oss om Facebook/Instagram/Messenger- annonsering, og du lærer å utforme en annonse med tekst og visuelle elementer. 

Noen ord fra kursholder Christelle Ravneberget

Christelle i DN

Hei! Mitt navn er Christelle Ravneberget, og jeg er rådgiver og markedsansvarlig i BoldBooks, med internasjonal sertifisering i digital markedsføring. Jeg er også utdannet tekstforfatter og skjønnlitterær forfatter. Jeg står på begge sider, med andre ord!

Jeg har gitt ut en skjønnlitterær roman på Aschehoug, jeg skriver på flere nye, og har veldig mye jeg vil dele med deg! 

Uavhengig av om du er på et stort forlag, et lite forlag, eller om du er ditt eget forlag, må du stort sett stå for markedsføringen selv. For det er nemlig du som til syvende og sist er ”produktet” – det er ditt forfatterskap det er snakk om. 

Og du kan bruke så mye tid og penger på rådgivning og coaching og annonsering og hjemmesider og flyers og radioreklame og diskusjonsforum du bare vil, men essensen er at du må inn i deg selv, og finne svarene der. 

Og svarene har du allerede, du må bare ha litt hjelp til å få dratt dem ut av deg! Og akkurat det er jeg hundre prosent sikker på at jeg kan hjelpe deg med! 

Vi har mange spennende planer for forfattere som vil gå den ekstra mila, og dette kurset er bare det første i rekken av tilbud som kommer din vei snart. 

Man må alle starte et sted, så kast deg uti det, det er nå eller senere! Og det er aldri for sent å starte! 

Fem-timers praktisk workshop i våre lokaler hos 657 i Fredensborgveien 24D i Oslo.

Pris:

Kr 5000, eks mva.

Kr 8000, eks mva. Dette inkluderer tre timer personlig oppfølging til valgfritt tidspunkt.

Kursdatoer:

  • 28. februar, 10:00 til 15:00. NB: Få plasser
  • 20. mars, 10:00 til 15:00
  • 17. april, 10:00 til 15:00

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

*