Snøballen ruller fort for “Den lille høna med bæsj i ryggsekken”

Forfatteren H.L. Phoenix i bokhandel
Helge Lee: – Den følelsen! Når man finner sin egen bok blant kjente klassikere i bokhandlerhyllene. (Foto: Kine Tikeya Lee)

Den lille høna med bæsj i ryggsekken så dagens lys i juni. Allerede nå kan vi skimte en suksesshistorie.

Tekst: Ann Hilde Bolstad

– Dette er helt fantastisk, smiler forfatter og illustratør H. L. Phoenix, eller Helge Lee som han egentlig heter. Han hadde selvsagt håpet at debutboka skulle ta av, men han hadde ikke drømt at det skulle gå så fort.

For fort går det. Daglig kommer det nye bestillinger fra både bokhandlere, bibliotek og kunder som vil handle direkte fra forfatterens hjemmeside.

Den lille høna med bæsj i ryggsekken av H.L. Phoenix
Den lille høna med bæsj i ryggsekken H.L. Phoenix’ debutbok og illustrert av forfatteren selv.

– Jeg er stolt! Jeg er lettet! Jeg må rett og slett klype meg selv i armen, ler Helge Lee hjertelig. Nå venter signeringer, høytlesing og Tegnetid for barn.
– Det kommer til å bli en morsom og travel sommer og høst! 

Kvalitet i alle ledd
Helge Lee har gjort alt riktig. Han har tenkt kvalitet i hvert eneste ledd. Det har tatt tid og det har kostet. Men nå ser det ut som om det betaler seg. For i tillegg til bestillinger, tikker det inn anmeldelser etter anmeldelser fra leserne. De elsker Den lille høna med bæsj i ryggsekken. Boka har en viktig og samfunnsaktuell historie med flere lag. Illustrasjonene er amazing! 

Vi i BoldBooks- teamet blåser i trompeten! Vi er så stolte av at en på indieforfatter-laget beviser at det er mulig å gjøre suksess som forfatter uten å ha et stort forlag i ryggen. Det handler om kvalitet. Fra første til siste side. 

Les mer om denne og kommende utgivelser på forfatterens egen side på BoldBooks, hvor du også kan bestille boka Den lille høna med bæsj i ryggsekken.

Likte du illustrasjonene? H.L. Phoenix tar på seg designoppdrag for andre forfattere gjennom BoldBooks.