Eli Therese Gran

Fødested: Chungju - Sør-Korea | Bosted: Otta, Gudbrandsdalen
"En bok om et liv uten røtter og med rastløshet i bagasjen" "som å leve i skyggen av andres forventninger, i skyggen av en både uoppnåelig og uønsket versjon av en selv" Hei! Jeg er 52 år og utgir bok...

“En bok om et liv uten røtter og med rastløshet i bagasjen”

“som å leve i skyggen av andres forventninger, i skyggen av en både uoppnåelig og uønsket versjon av en selv”

Hei!
Jeg er 52 år og utgir bok for første gang. Jeg har skrevet i flere år, men det ble først bok av det i januar 2020.

Jeg er født i Sør-Korea og bodd i Norge i 50 år. Dette er en bok om mangel på tilknytning og relasjoner, og en adopsjon som ikke burde ha funnet sted, men mest av alt, en historie med et budskap, ikke om nederlag.

Følg Eli Therese Gran i sosiale medier!

Utgivelser

Skyggebarn, e-bok (2019)

«Det var ikke meningen at jeg skulle høre de ordene, men veggene var tynne. Fra den kvelden ble jeg bevisst at du aldri virkelig elsket eller ønsket meg». «Min identitet ble etterlatt i Sør-Korea. Den...
Sjanger: Sakprosa Språk: Norsk bokmål Type: E-bok

Skyggebarn (2019)

«Det var ikke meningen at jeg skulle høre de ordene, men veggene var tynne. Fra den kvelden ble jeg bevisst at du aldri virkelig elsket eller ønsket meg». «Min identitet ble etterlatt i Sør-Korea. Den...
Sjanger: Sakprosa Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Skyggebarn

Memoar om adoptert identitet

Sjanger: Sakprosa