Elin Stoveland

Fødested: Lillesand | Bosted: Bergen
Som nyutdannet fra universitetet førte tilfeldighetene meg inn i publisering- og forlagsverden. I dette arbeidet fant jeg stadig ideer og inspirasjon til bøker jeg kunne tenke meg å lage selv. En ny vending i livet har nå gitt meg muligheten...

Som nyutdannet fra universitetet førte tilfeldighetene meg inn i publisering- og forlagsverden. I dette arbeidet fant jeg stadig ideer og inspirasjon til bøker jeg kunne tenke meg å lage selv. En ny vending i livet har nå gitt meg muligheten til å lage disse bøkene, og sammen med Karen Osen Isdal driver jeg Istova Bøker, som er vårt arbeidsfellesskap for å realisere noen av drømmene og ideene våre.

Sammen ønsker vi å lage vakre, nyttige og avvæpnende bøker!

Jeg har jobbet i kommunal kultursektor og som freelancer med redaksjonelt arbeid og bilderedigering, hovedsakelig i forbindelse med lokalhistoriske verk, brosjyrer og utstillinger. Jeg har utdannelse innen kulturhistorie og formidling fra UiB og HIL. På hobbybasis har jeg drevet endel med fotografering, går mye på tur med hundene og tidvis også til hest.

Følg Elin Stoveland i sosiale medier!