Eva Kristin Frekøy

Fødested: Syvde, Vanylven | Bosted: Ulsteinvik
Jeg er født i Vanylven i 1969, vokst opp i Trøndelag og flyttet tilbake til sunnmøre i 1985. Jeg er skilt, har ei datter og to skjønne barnebarn. Jeg jobbet i skole og barnehage i over 20 år før jeg...

Jeg er født i Vanylven i 1969, vokst opp i Trøndelag og flyttet tilbake til sunnmøre i 1985. Jeg er skilt, har ei datter og to skjønne barnebarn. Jeg jobbet i skole og barnehage i over 20 år før jeg inntok verftsbransjen som konstruktør i 2007 og ble der til nedgangstidene rammet verftet i 2015.
Nå fra høsten er det sosionomstudier ved Høgskulen i Volda som står for tur.

I 2014 begynte jeg på min første bok, Ørkenvandring – min vei mot det lovede landet, som da ble utgitt på eget forlag i juni 2017.

Følg Eva Kristin Frekøy i sosiale medier!

Utgivelser

Ørkenvandring - min vei mot det lovede landet (2017)

Er det noen likhetstrekk mellom Israelernes ørkenvandring og min vandring med Gud i mitt kristenliv? Det er det jeg har sett på i denne boka. Å skrive boka har gjort at jeg har vært nødt...
Sjanger: Dokumentar Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok