Even Aas-Eng

Fødested: Nesodden | Bosted: Oslo
Jeg er gründer og administrerende direktør i Venture Factory. Jeg har i hele min karriere jobbet med salg, markedsføring og forretningsutvikling i digitale medier. Jeg startet min reise i arbeidslivet i 2003 da jeg flyttet til India for å jobbe...

Jeg er gründer og administrerende direktør i Venture Factory. Jeg har i hele min karriere jobbet med salg, markedsføring og forretningsutvikling i digitale medier. Jeg startet min reise i arbeidslivet i 2003 da jeg flyttet til India for å jobbe for det engelske nettreisebyrået ebookers. Siden har jeg jobbet i selskaper som Norwegian, Google, McCann og Dagbladet. Siden 2014 har jeg vært med på å starte en rekke selskaper som opererer i den digitale økonomien.

Følg Even Aas-Eng i sosiale medier!

Utgivelser

Tidens Tegn (2017)

Sebastian Mathiesen er en helt vanlig lærersønn fra Kongsberg, som snubler over kunnskapen om hvordan han kan bruke den nye teknologien til å tjene store penger.Men både Sebastian og menneskene rundt ham blir nødt til...
Sjanger: Romaner Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Tidens Tegn (2017)

Sebastian Mathiesen er en helt vanlig lærersønn fra Kongsberg, som snubler over kunnskapen om hvordan han kan bruke den nye teknologien til å tjene store penger.Men både Sebastian og menneskene rundt ham blir nødt til...
Sjanger: Romaner Språk: Norsk bokmål Type: E-bok