Markedsføring

Hvor finner du leserne dine? Hvordan gjør du boka di synlig?

Markedsføringen begynner i det du har skrevet det første ordet i manuset ditt. Og leserne dine sitter ikke klare når du trenger å selge, du må finne dem, skape en relasjon og opprettholde den relasjonen.

Mange markedsføringsløp starter og stopper ved lansering, men vi tror på å bruke tid på å bygge opp et forfatterskap, og at nøkkelen er kombinasjonen av kommunikasjon og teknologi. 

Som indieforfatter handler markedsføringsjobben i stor grad om å finne lesere og kommunisere til disse. VI kan hjelpe deg med det du trenger.

Du kan velge tre tjenester:

Rådgivning

Personlig rådgivning for deg og ditt prosjekt, hvor vi planlegger og går gjennom dine problemstillinger og finner løsninger.

Eksempler på hva vi kan jobbe med i rådgivning:

  • Hjemmeside og søkemotoroptimalisering / ppc Google annonsering
  • Hvordan jobbe med sosiale medier, tips og triks, oppsett av kanaler
  • Annonsering i sosiale medier, oppsett av annonse, opplæring
  • Pressemelding / nyhetsbrev / salgsbrev, tips og triks

Rådgivningen foregår via Google Hangouts.

Kr 1250 ekskl mva per time.

Markedspakke

Markedsplan 
Gjennom flere møter hvor vi snakker sammen og du kan komme fram til mål og ønsker for aktiviteter, setter vi sammen din markedsplan som følger deg gjennom hele markedsføringsløpet ditt. I markedsplanen definerer vi mål, målgrupper, aktiviteter og budsjett. Via målsetningen din finner vi strategier og tiltak du kan gjøre i perioden fram mot lansering, og plotter dette ned i en tidsplan.

Annonser på Facebook, Instagram og Messenger
Vi utvikler annonser for deg rettet mot disse plattformene. Både kreativt og innhold. Den første måneden jobber vi med merkevarebygging og forhåndssalg, den neste med direkte salg.

Informasjonsmail til alle landets bokhandlere og biblioteker
Går ut til ca 1200 mottakere, med salgslink til Biblioteksentralen og Mentor.

Kr 10 000 ekskl mva.

Kurs

Velkommen på kurs! Ingenting er som «learning by doing», og våre kurs er en balansert kombinasjon av teori og praksis, hvor du får verktøyene du trenger for å forstå jobben og gjøre den.

Markedsføring for forfattere Onlinekurs i åtte moduler med alt du trenger av input, verktøy og inspirasjon for å gjøre det selv.

Kr 499,-

Påmelding: Boldbooks.no/kurs

Bestilling

Send en forespørsel på markedsføring

*
*