En god Facebook-side vil synliggjøre deg som forfatter og dine bøker. Du får muligheten til å samle følgere selv om du ikke kjenner dem personlig. En Facebook-side gir også innsikt om dine følgere og hvilke innlegg som engasjerer.

Forfatterside eller bokside

Det er to forskjellige sidetyper som er aktuelle på Facebook: forfatterside eller bokside.

Hvis du ser for deg et forfatterskap med mange utgivelser, eller du skriver skjønnlitteratur, egner det seg best med en forfatterside. For sakprosabøker kan det være smartere med en bokside hvor du kan legge ut relevant fagstoff knyttet til innholdet i boka. En annen fordel med boksider, er at de vises under Bøker i følgernes personlige Facebook-profil.

Har du allerede en Facebook-side for ditt firma eller lignende, kan det ofte være like greit å bruke denne, om siden er relevant for boka.

Fra siden kan du:

  • Fortelle fra livet bak kulissene
  • Legge ut smakebiter fra boka
  • Promotere bøker
  • Samle følgere
  • Kommunisere med lesere

Dette ordner vi

BoldBooks kan lage din Facebook-side. Med gode bilder og rett struktur vil ditt forfatterskap bli godt presentert på Facebook.

Du vil også få veiledning i hvordan du administrerer siden og henter ut statistikk, samt nyttige tips til bruk av Facebook.

Dette trenger vi fra deg til din egen Facebook-side

To bilder – et til profilbilde og et til toppbanner.

Pris

Pris kr 990 ekskl. mva

Bestilling

Ta kontakt på post@boldbooks.no for å bestille en Facebook-side.

Markedsføringstiltak fører deg nærmere markedet, men er ingen garanti for økt salg. Vår jobb er å gjøre flere potensielle lesere oppmerksom på at boka finnes. Det er ditt ansvar som utgiver/forfatter å gjøre boka salgbar.

Du kan også bestille en Facebook-kampanje. Da lager vi siden for deg inkludert i kampanjeprisen.

Se oversikt over alle tjenestene for markedsføring av bøker.