Gunnar Flørenes Gundersen

Fødested: Arendal | Bosted: Oslo

Jeg er pensjonert korpsleder/menighetsleder i Frelsesarmeen. Skrivegleden har alltid vært en del av mitt liv. Remis er min første krimroman, men blir ikke den siste.

Følg Gunnar Flørenes Gundersen i sosiale medier!

Utgivelser

Remis (2018)

Frelsesarmeens ettersøkelsesacrbeide har en sentral rolle i boken. Hovedpersonene møtes gjennom familiegjenforening. Scenene er lagt til Oslo, Farsund og Kiev. Leseren blir tatt med i en spektakulær og krevende etterforskning og jakt. Boken har en...
Sjanger: Krim og spenning Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Conans sønn

Conans sønn er tittelen jeg har valgt på min nye bok. Selve ingrediensen i boken kan samles i et ord: Pedofili. Handlingen følger unggutten Thomas som hevner en ødelagt barndom og et normalt sexliv. Jeg...

Conans sønn er tittelen jeg har valgt på min nye bok. Selve ingrediensen i boken kan samles i et ord:
Pedofili. Handlingen følger unggutten Thomas som hevner en ødelagt barndom og et normalt sexliv.
Jeg har plottet det meste, og er godt i gang ned manuset. Ideen fødtes for flere år tilbake da samfunns- problemet kom fram i lyset. Min bakgrunn er menighetsleder. Det er ikke å legge skjul på at overgrepene finnes også i kristne sammenheng, og jeg måtte håndtere det. Fra erfaringen fra betroelser både fra overgripere og fra ofrene fikk jeg det tett innpå. Det er ikke alltid, heldigvis at konsekvensene blir så voldsomme som boken vil fortelle. For ikke lenge siden leste jeg, husker ikke hvor, Minner kan bli til miner. Med dette i tankene har vi rammen i fortellingen

Se mindre
Sjanger: Krim og spenning