Guro Sibeko

Bosted: Oslo
Jeg har skrevet "Rasismens poetikk", en sakprosabok full av poesi om rasisme. Det er min første indie-utgivelse aleine, men i 2018 ga jeg ut "Den store SLAM!boka", Skandinavias første lærebok i SLAM!poesi sammen med Martine Næss Johansen, Kristine Lie Øverland,...

Jeg har skrevet “Rasismens poetikk”, en sakprosabok full av poesi om rasisme. Det er min første indie-utgivelse aleine, men i 2018 ga jeg ut “Den store SLAM!boka”, Skandinavias første lærebok i SLAM!poesi sammen med Martine Næss Johansen, Kristine Lie Øverland, Tale Kvam og Sunniva Melbye.

Jeg har tidligere utgitt romanene Vingespenn, Ctr+Alt+Delete og Jeg kan oppløse mørket, barnebøkene Blodmånenatta og Ildulven og biografien Krigerhjerte – min fars reise på etablerte forlag. Jeg er ikke så imponert over de etablerte forlagene.

Jeg reiser rundt og holder kurs og oppvisninger i SLAM!, jeg holder foredrag om rasisme, jeg spiller forestilling om flyktninger, jeg er aktiv feminist og homolobbyist og jeg bruker latterlig mye tid på å krangle på facebook.

Følg Guro Sibeko i sosiale medier!