H. L. Phoenix

Fødested: Oslo | Bosted: Oslo
Jeg skriver og illustrerer bøker for barn og ungdom, og den første boken "Den lille høna med bæsj i ryggsekken" hadde release 4. juni 2019. Ungdomsromanen "Arkin - Lysets Vokter" har planlagt utgivelse i begynnelsen av 2020. Som ung drev...

Jeg skriver og illustrerer bøker for barn og ungdom, og den første boken “Den lille høna med bæsj i ryggsekken” hadde release 4. juni 2019. Ungdomsromanen “Arkin – Lysets Vokter” har planlagt utgivelse i begynnelsen av 2020.

Som ung drev jeg mye med sport og tegning, og da jeg var 10 år gammel vant jeg min aller første tegnekonkurranse. I årene som kom fordypet jeg meg i illustrasjon og design og ble raskt lidenskapelig opptatt av sjangeren fantasy.

Jeg har drevet selvstendig som designer og illustratør i over ti år, og i løpet av denne tiden har jeg vunnet flere internasjonale tegne- og designkonkurranser. Jeg eier også bedriften LEVEL X™, som er forlaget bøkene mine gis ut på.

Jeg er utdannet personlig trener, ernæringsveileder og barne- og ungdomsarbeider, og underviser blant annet i kroppsøving og fysisk aktivitet og helse på en ungdomsskole i Asker.

Jeg bor sammen med min samboer og tre barn.

Følg H. L. Phoenix i sosiale medier!

Utgivelser

Den lille høna med bæsj i ryggsekken (2019)

Illustrert barnebok 3 – 6 år. Boken handler om å tørre å hjelpe dem som ingen andre vil hjelpe. Og at man kan være modig selv om man er liten. Tekst og illustrasjoner på annen...
Sjanger: Barnebøker Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Da Åge Tok På Seg 100 Jakker™

Da Åge Tok På Seg 100 Jakker™ er en illustrert barnebok om en veldig rar mann som gjorde veldig rare ting og havnet i veldig rare situasjoner.

© 2019 All rights reserved H. L. Phoenix and LEVEL X ™

Sjanger: Barnebøker

ARKIN – Lysets Vokter™

ARKIN - Lysets Vokter™ er en episk fantasy-roman for ungdom. "Arkin er en ensom og engstelig gutt som alltid har følt seg annerledes. Annerledes enn alle andre. Men han er også usedvanlig smart og besitter...

ARKIN – Lysets Vokter™ er en episk fantasy-roman for ungdom.

“Arkin er en ensom og engstelig gutt som alltid har følt seg annerledes. Annerledes enn alle andre.

Men han er også usedvanlig smart og besitter tegneferdigheter de fleste bare kan drømme om.

Det er seks måneder siden han mistet moren sin, og tomrommet hun etterlot seg er vanskelig for ham å håndtere.

Men alt forandres den dagen en mystisk gammel vaktmester på skolen etterlater en enda mer mystisk gåte til ham. Og idet han løser gåten åpner det seg en magisk verden…”

© 2019 All rights reserved H. L. Phoenix and LEVEL X ™

Se mindre
Sjanger: Ungdomsbøker