hans georg amlie

Fødested: Oslo | Bosted: Nøtterøy
Hei, jeg er en pensjonist som bare måtte skrive denne selvbiografiske romanen. Etter endt banktjeneste og etter noen år med frivillig innsats for å hjelpe overgrepsutsatte var jeg på leit etter min egen identitet. Jeg måtte få svar på hvem...

Hei, jeg er en pensjonist som bare måtte skrive denne selvbiografiske romanen. Etter endt banktjeneste og etter noen år med frivillig innsats for å hjelpe overgrepsutsatte var jeg på leit etter min egen identitet. Jeg måtte få svar på hvem jeg egentlig er. Det førte meg hodekulls gjennom mitt eget liv mens jeg dykket ned i livshistorien til noen av mine forfedre/mødre, til tidligere liv og til mitt potensiale, dvs hvem jeg kunne vært om livet hadde valgt annerledes.

Følg hans georg amlie i sosiale medier!

Utgivelser

Varks verden (2020)

VARKS VERDEN er en selvbiografisk og annerledes roman som er formet rundt «livskapitler». Boka skildrer familierelasjoner, slekts- og krigshistorie, den berører seksuelle overgrep, lobotomi og galskap. Et tema er reinkarnasjon tilbake til katarenes endelikt, et...
Sjanger: Romaner Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok