Idag lanseres Heidi Havres eventyrhage-bøker: En drøm som omsider er en realitet.

GRATULERER TIL HEIDI HAVRE som har laget ikke én, men to herlige bildebøker. En for barna, og en for de større barna. Her kan du snikkikke litt på fotografiene hennes, og bestille boken om du vil.

Ved første øyekast er dette en bildebok med natur- og dyrefoto. Men ser du nærmere etter, vil du oppdage en verden du aldri før har sett.

Bildene er unike, nære og personlige i uttrykket, og du kommer tett inn på dyrene – på en helt ny måte.

– Tålmodighet er den store hemmeligheten. Å sitte i stillhet i seks timer, for å få den riktige vinkelen og det riktige motivet, er ingen overdrivelse. Det finnes ingen form for manipulasjon i bildene mine, forteller Heidi Havre.

Nærheten til natur og dyreliv er viktig, og å være en del av samspillet, selv med ville dyr, uten at de påvirkes, er like viktig.

Å formidle dette til barn og større barn, er en drøm gjennom mange år. En drøm som omsider er en realitet. For blinkskudd kommer ikke av seg selv, selv om modellene er aldri så villige. 

– Alle mine gjester medvirker frivillig, gjør dette på sine premisser, og alt er fullstendig ufarlig for dyrene, da deres velferd og sikkerhet settes høyest av alt. De fleste er overstadig begeistret etter oppholdet, og kommer mer enn gjerne tilbake – både med familie, venner og venners venner.  Jeg blir nesten ruinert på nøtteutgifter, avslutter Havre.

Snapp her varmer opp til lanseringsfesten i kveld!

GRATULERER til Heidi Havre for to nydelige bøker, og hell og lykke på lanseringen i kveld, Nesvang grendehus i Svelvik kl 19:00.