Indieforfatterseminar høsten 2019

Arrangementsbilde inkludert foredragsholdere indieforfatterseminar november 2019

Bli med på høstens happening i indieforfattermiljøet!

I fjor ble det fullt… Nå har vi oppgradert til større sal og satt av bedre tid til erfaringsdeling og mingling. I år er også kaffe/te og lunsj inkludert i billetten. Vi møtes fredag 15. november i Oslo!

Program

 • Konferansier: Per Sundnes
 • The Global State of Indie Publishing
  ved Orna Ross fra Alliance of Independent Authors
 • Kulturrådet om innkjøpsordningene
  ved Hege Langballe Andersen
 • Innføring i seriedramaturgi og skrivemetoder
  ved forfatter og TV-serieprodusent Arne Berggren og Kristine Berg fra Shuuto
 • «Indiefeatable» – fra refusert til indie til forlag og tilbake til indie
  ved forfatter og gründer Morten Revill
 • «Full kontroll» – Hvorfor og når er det lurt å velge indie
  ved forfatter og slampoet Guro Sibeko
 • Lansering av spennende nyhet fra BoldBooks
  ved gründer Kristin Over-Rein

Foredragsholdere

Les intervju med Orna Ross her: Revolusjon i bokbransjen, men Norge henger etter

Orna Ross is an award-winning and bestselling independent author. She writes novels, poems and non-fiction for other indie authors and creative entrepreneurs. A creative facilitator and advocate for self-publishing and digital micro-business for creatives, she is Founder-Director of the Alliance of Independent Authors and has repeatedly been named «one of the 100 most influential people in publishing» (The Bookseller).

Guro Sibeko er slampoet, forfatter og samfunnsdebattant. Hun har utgitt bøker på både Aschehoug, Gyldendal, Cappelen Damm og Juritzen forlag. Hun holder kurs i slampoesi og i annen skriving, og har utgitt «Den store SLAM!boka» på egen hånd, sammen med kollega Martine Næss Johansen.

Arne Berggren er kritikerrost og prisbelønnet forfatter, manusutvikler, regissør og TV-serieprodusent. Han skriver i flere sjangere og har utgitt bøker på flere store forlag og. er oversatt til flere språk. Han har jobbet med TV-serier som Hotell Cæsar, Dauinger, Hvaler og Elven.

Kristine Berg driver Shuuto sammen med Arne Berggren. Shuuto er et lite og smidig selskap som utvikler og produserer og manusbasert innhold for alle tenkelige flater og formater. De jobber med tv-serier, reklame, bøker, podcaster og teater, i tillegg til nye, innovative løsninger.

Hege Langballe Andersen er ansvarlig for innkjøpsordningene i Kulturrådet. Innkjøpsordningene kjøper inn bøker til alle landets biblioteker, etter påmelding fra forlag og avgjørelse fra vurderingsutvalg.

Morten Revill er seriegründer og forfatter. Etter å ha blitt refusert fra forlag ga han ut boka Perlenes gåte på egen hånd. Boka gjorde det bra, noe som fattet forlagenes interesse likevel. Men etter å ha prøvd seg som forlagsforfatter går nå Revill tilbake til indiepublisering.

Kristin Over-Rein er gründer og daglig leder i BoldBooks, og har arrangert indieforfatterseminar i Norge siden 2016. BoldBooks formidler tjenester som redaktør, språkvask, korrektur, design, trykking, markedsføring etc. til uavhengige forfattere.

Per Sundnes er programleder, trend og popkulturekspert, kanskje mest kjent som kommentaror av Melodi Grand Prix. Sundes var debattleder ved fjorårets seminar og er tilbake i år som konferansier.

Tid: Fredag 15. november kl 10-17
Sted: Marmorsalen i Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Dørene åpner kl 10, registrering, kaffe/te
Program fra scenen kl 1030-1500
Lunsj ca kl 1230
Erfaringsdeling i baren Kl 15-17

Pris kr 600 inkl kaffe/te og lunsj (rabatterte billetter ved tidlig bestilling)

Hvem andre skal dit? Gå til Facebook-eventet