Jan Ragnar Nymoen

Fødested: Skjervøy | Bosted: Kongsberg
Jeg har tidligere arbeidet som lærer (datafag). Jeg har lenge hatt interesse for slektsforskning. Gjennom dette oppdaget jeg en kobling til en svært interessant slektgren. Jeg kom over flere arkivert rettsaker fra 1600-tallet. Denne informasjonen var så spennende at jeg...

Jeg har tidligere arbeidet som lærer (datafag). Jeg har lenge hatt interesse for slektsforskning. Gjennom dette oppdaget jeg en kobling til en svært interessant slektgren. Jeg kom over flere arkivert rettsaker fra 1600-tallet. Denne informasjonen var så spennende at jeg i 2015 bestemte jeg meg for å gjøre alvor av noe jeg lenge hadde tenkt på: å fullføre spenningsromanen Vikingarven. Denne ga jeg selv ut (lansert februar 2016).
En DNA-test ga idé til ytterlige et element.

Følg Jan Ragnar Nymoen i sosiale medier!

Utgivelser

Testamentet: Mysteriet Christiane Stewart (2017)

Etter den livsfarlige opplevelsen i Odessa har Malte Moddy kommet hjem til sin bror i Reine, Lofoten. Oppholdet starter som tenkt. Men så inntreffer det noe som gjør at Malte må snu om på planene....
Sjanger: Krim og spenning Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Vikingarven (2016)

Malte Moddy, nestleder for sikkerhetsavdelingen i Western Norwegian Oil, har invitert Peggy Browning med på ferie til Sør-Afrika. Hun er datter til den amerikanske chargés d’affaires i Oslo. Uten varsel blir Malte alvorlig syk. Han...
Sjanger: Krim og spenning Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Testamentet: Mysteriet Christiane Stewart

Testamentet: Mysteriet Christiane Stewart

Sjanger: Krim og spenning