Jan Robert Henriksen

Fødested: TØNSBERG | Bosted: Nøtterøy
POLITIKRIM Hei, mitt navn er Jan-Robert Henriksen. Jeg er tidligere politimann (og komiker!?). Som pensjonist skriver jeg nå politikrim. Dvs. at et tradisjonelt krimplott blir løst ved hjelp av politimetoder. Bøkene er også en kilde til humor og en tavle...

POLITIKRIM
Hei, mitt navn er Jan-Robert Henriksen. Jeg er tidligere politimann (og komiker!?). Som pensjonist skriver jeg nå politikrim. Dvs. at et tradisjonelt krimplott blir løst ved hjelp av politimetoder. Bøkene er også en kilde til humor og en tavle hvor jeg kritter opp noen satiriske samfunnsbetraktninger. Velkommen inn.

Følg Jan Robert Henriksen i sosiale medier!

Utgivelser

Stålrosen (2019)

En ung asylsøker blir funnet død i Vestfold. Funn på liket gjør at PST tar saken. En ambassadeperson meldes savnet, det skaper forviklinger i etterforskningen. Oslopolitiet jobber samtidig mot en farlig narkomafia. Sporene fører mot...
Sjanger: Krim og spenning Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Stålrosen (2019)

En ung asylsøker blir funnet død i Vestfold. Funn på liket gjør at PST tar saken. En ambassadeperson meldes savnet, det skaper forviklinger i etterforskningen. Oslopolitiet jobber samtidig mot en farlig narkomafia. Sporene fører mot...
Sjanger: Krim og spenning Språk: Norsk bokmål Type: E-bok